0
GRATIS VERZENDING IN NL & BE
OP WERDAGEN VÓÓR 17:00u BESTELD, ZELFDE DAG VERZONDEN!
GRATIS RETOURNEREN IN NL & BE

Huidanalyse

Deze hannah webshop, Het hannahhuis, helpt u graag een handje op weg door middel van een passende huidanalyse. Door het formulier ‘Huidadvies op Maat’ in te vullen, kan het hannahhuis een gerichte huidanalyse geven van uw specifieke huid waarbij wordt gekeken welke producten voor uw huid of huidproblemen aan te bevelen zijn. Het is een uitgebreid formulier waarbij het van belang is dat alle vragen zo goed en uitgebreid mogelijk worden beantwoord om een zo goed mogelijk beeld te kunnen krijgen van uw huid zonder dat wij deze in het echt zien. Het belangrijkste is eigenlijk nog wel dat u uw specifieke klachten en wensen duidelijk omschrijft en een duidelijke foto toevoegt van uw huid en/of huidprobleem.

Bent u misschien bang dat u lang moet wachten op een reactie van het hannahhuis? Dat is nergens voor nodig! Binnen 24 uur krijgt u een uitgebreide huidanalyse van onze gecertificeerde hannah huidcoach teruggestuurd. Aan de hand van deze uitgebreide huidanalyse in de vorm van een geschikt huidadvies weet u precies waar het probleem ligt en hoe u uw huidproblemen het best kunt aanpakken om tot een goed resultaat te komen.

Een uitgebreide huidanalyse met behulp van uw ingevulde opgestuurde formulier is wel zo handig, toch? Zo hoeft u nooit meer na te denken over welke producten van hannah geschikt zijn voor uw huid en welke dus automatisch niet. Enkele vragen die aan bod komen, zijn: ‘Is uw huid wel eens schilferig, strak gespannen of zeer droog?’, ‘Heeft u wel eens een brandend of jeukend gevoel op uw huid?’ en ‘Bent u onder behandeling bij een huidtherapeut of dermatoloog?’. Een huidanalyse die u niet alleen binnen een dag krijgt, maar die ook nog eens gratis is. Wat wilt u nog meer? Met behulp van deze huidanalyse heeft u de producten die bij u passen uit ons hannah assortiment op een rijtje!

 

Start Huidanalyse

Bel ons

ma t/m vr 09.00 - 12:30 uur
ma t/m vr 13.30 - 17:00 uur
za t/m zo gesloten

0492 729245

E-mail

Antwoord binnen 8 werkuren

[email protected]
9,6Review LogoWij scoren een 9,6 op Kiyoh

Het hannahhuis

De Vlonder 217 A
5427 DG Boekel
Nederland

BTW: NL860050592B01
KvK: 74853503

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking