hannah zonnebrandcreme SPF 30

Iedereen zou een zonnebrandcrème moeten gebruiken. Een goede zonnebrandcreme helpt huidkanker te voorkomen door schadelijke ultraviolette straling van de zon te blokkeren. Dermatologen raden het gebruik van een zonnebrandcrème met een spf van ten minste 30 aan. Juvi Protect is een zonnebrandcreme spf 30 van hannah, die een hoge mate van bescherming biedt tegen schadelijke UV-straling én vrije radicale.

De term spf of sun protection factor is een maat voor hoe goed een zonnebrandcrème de huid kan beschermen tegen UVB-stralen. UVB-straling kan zonnebrand veroorzaken, schade veroorzaken aan de huid en bijdragen aan de vorming van huidkanker.

Zonnebrandcreme spf 30: wat houdt dat in?

De term spf verwijst voornamelijk naar de hoeveelheid UVB-bescherming die een zonnebrandmiddel biedt. Zo kan een zonnebrandcreme spf 30 schadelijke UVB-straling voor bijna 97 procent blokkeren. Ter vergelijking: een zonnebrandcreme spf 15 biedt 93% bescherming tegen UVB-stralen en laat 7 van de 100 fotonen door, terwijl een zonnebrandcreme spf 30 ongeveer 97% bescherming biedt tegen UVB-straling en slechts 3 van de 100 fotonen doorlaat.

Zonnebrandcreme spf 30 voor huidtype I-II

Het belang van het gebruik van zowel UVB en UVA-bescherming kan niet genoeg worden benadrukt. Heeft u een zeer lichte tot lichte huid, dan behoort u tot huidtype I-II: u wordt niet of nauwelijks bruin en verbrandt ook relatief snel. De zonnebrandcreme spf 30 is dan ideaal voor u. Deze zonnebrandcreme dient niet alleen ter bescherming tegen schadelijke UV-stralen, maar ook tegen vrije radicalen. Juvi Protect van hannah is een unieke zonnebrandcreme spf 30 met antioxidanten, zoals macadamia-olie en de vitaminen A en C.

Juvi Protect, verzachtend en hydraterend

Macadamia-olie bevat squaleen en oliezuur, die helpen bij de celregeneratie en vanwege de verzachtende en hydraterende werking vooral probaat is voor de droge of schrale huid. De toegevoegde vitamine A in de Juvi Protect zonnebrandcreme spf 30 is effectief tegen het verouderingsproces en acne, terwijl vitamine C helpt bij het bewerkstelligen van een jonger uitziende, steviger aanvoelende huid. Dankzij de Aloë Vera worden irritatie en roodheden ook weggenomen.

Lees meer