hannah zonnebrandcreme SPF 10

Het aanbrengen van zonnebrandcrème is één van de belangrijkste antiverouderingsmaatregelen die u voor uw huid kunt treffen. Behoort u tot huidtype III-IV met een getinte tot donkere huid, dan raakt u wellicht niet snel verbrand. Zonnestraling kan echter wel zorgen voor ongelijkmatige pigmentatie, zoals moedervlekken en vitiligo. De hannah Fade Treatment is een zonnebrandcreme spf 10 die een relatief lage mate van bescherming tegen UV-stralen biedt, maar hyperpigmentatie effectief tegengaat.

UV-straling bereikt de aarde in de vorm van UVB en UVA-stralen. UVB-straling is de belangrijkste oorzaak van zonnebrand en speelt een sleutelrol in de vorming van huidkanker. UVA-stralen versnellen niet alleen de veroudering van de huid, maar dragen ook bij aan het ontstaan van huidkanker. Een goede zonnebrandcreme kan hiertegen bescherming bieden.

Zonnebrandcreme spf 10 voor de donkere huid

De mate waarin een zonnebrandcreme bescherming biedt, varieert doorgaans van spf 2 tot spf 50. De term spf staat voor sun protection factor. Een spf 2 betekent dat 50% van de UVB-stralen wordt geblokkeerd. Koopt u een zonnebrandcreme spf 10, dan betekent dit dat 90% van de UVB-stralen wordt geblokkeerd. Wie een getinte tot donkere huid heeft (huidtype III-IV), wordt heel gauw bruin en raakt doorgaans niet zo gauw verbrand. Een zonnebrandcreme spf 10 is dan ruim voldoende. Deze biedt bescherming tegen ongelijkmatige pigmentatie en huidverkleuringen, aandoeningen waar mensen met huidtype III-IV relatief gevoelig voor zijn.

Zonnebrandcreme spf 10: de hannah Fade Treatment

Fade Treatment is een unieke zonnebrandcreme spf 10 van hannah, speciaal voor mensen met een getinte tot donkere huid. Vanwege de aanleg voor het vormen van huidverkleuringen en pigmentvlekken is een relatief lage mate van bescherming tegen zonnebrand weliswaar voldoende, maar dient de hyperpigmentatie ook effectief te worden tegengegaan. De zoethout die in de hannah Fade Treatment is verwerkt gaat de vorming van pigmentvlekken en huidverkleuringen tegen.

Combineren voor een beter resultaat

Naast de pigmentophopingen heeft dit huidtype ook te maken met een verhoogd vochtverlies via de epidermis, alsook een verstoorde barrièrefunctie. Niet voor niets is de hannah zonnebrandcreme spf 10 ideaal voor mensen met dit huidtype: de toegevoegde Niacinamide gaat vochtverlies en verstoorde barrièrefunctie tegen. De zonnebrandcreme spf 10 kan in combinatie met hannah Enzymatic Skin Peeling, hannah Cell-Active en/of hannah Oxys Genes worden gebruikt voor een sneller en beter resultaat.

Lees meer