hannah Body scrub

AANBIEDING


€39,90 €35,90
 

De meesten onder ons hebben een verscheidenheid aan huidverzorgingsproducten, van een vochtinbrengende body cream tot een rustgevende body oil. Maar hoort een body scrub daar ook bij? Een goede body scrub biedt een combinatie van reiniging, peeling en massage en dat zijn voordelen die verder gaan dan een stuk zeep. De hannah body scrub is dan ook essentieel voor het behoud van een gezonde, gladde huid.

Eenvoudig gezegd is een body scrub een huidverzorgingsproduct waarvan de primaire functie is om dode huidcellen te verwijderen, de huid te reinigen en de bloedsomloop van het lichaam te verbeteren. Soms wordt een body scrub ook aangeduid als een exfoliant of body polish.

De hannah body scrub voorkomt vale en grauwe huid

Net als de huidcellen op uw gezicht, worden de cellen van uw lichaam regelmatig vernieuwd: een nieuwe, gezondere huid komt naar boven. Naarmate we ouder worden vertraagt dit proces en een body scrub helpt ons lichaam een duwtje in de goede richting te geven. De hannah body scrub verbetert de gezondheid van uw huid en geeft het een uitermate bevredigend, spa-achtige gevoel.

Met hannah body scrub krijgt uw lichaam een ‘body peeling’ die de dode huidcellen van uw huid verwijdert. Hiermee voorkomt u dat dode huidcellen uw huid verstikken, met als gevolg minder doorbloeding en activiteit in de huid. Regelmatig gebruik van een body scrub voorkomt dat uw huid er vaal en grauw uitziet. Scrub Plus, de unieke hannah body scrub, pakt deze mogelijke problemen direct goed aan.

Hydraterende en peelende werking hannah body scrub

Een body scrub werkt op een aantal manieren: wanneer u de body scrub over uw hele lichaam masseert, helpen de exfoliërende korrels om dode huid af te werpen, terwijl de wrijving zelf de bloedsomloop stimuleert en de bloedtoevoer naar het huidoppervlak helpt verbeteren. Bijkomend voordeel van de body scrub is dat na de dieptereiniging uw moisturizer beter in staat zal zijn om uw huid te kalmeren en te hydrateren.

De hannah body scrub is een peeling waarmee het afbraakproces door de korreltjes wordt aangepakt. De toegevoegde vitamine B3 zorgt daarbij voor de stimulering van de huiddoorbloeding. Overigens werkt de hannah body scrub niet alleen peelend en doorbloedend, het werkt ook hydraterend, celvernieuwend en absorberend op vuildeeltjes.

Lees meer
Shopping Cart Pixel