hannah huidverzorging

Shower Treatment 500ml

hannah Shower Treatment is een rijke, intensief verzorgende en kalmerende doucheolie op basis van sojaboonolie met een frisse geur en makkelijk in gebruik.

€39,90

 

Body Oil 500ml

Body Oil is een intensief voedende olie met macadamia-olie als belangrijkste basis, gecombineerd met arganolie.

€43,90

 

Body Cream 500ml

Body cream is rijk aan antioxidanten en heeft kalmerende en verzachtende eigenschappen voor de huid.

€45,90

 

Bath & Body set

Verzorg ook je lichaam met de huidverzorgingsproducten van hannah, verkrijgbaar in een mooie duo set.

€89,80

 

Juvi Protect 10 ml Tag

Deze creme bied zonbescherming aan huidtype I-II (SPF 30) een zeer lichte tot lichte huid, dit type huid word niet of nauwelijks bruin en verbranden snel.

€13,00

 

Scrub Plus Tube 200 ml

Scrub plus is een peeling die het afbraakproces aanpakt door de korreltjes en de toegevoegde vitamine B3 wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd.

€39,90

 

Toilettas

hannah huidverzorging - een mooie toilet tas voor het opbergen van al uw hannah huidverzorgingsproducten

€11,00

 

kompresdoek

Door gebruik te maken van de hannah kompresdoek tijdens het reinigen, geeft u de huid een optimale reiniging en een extra hydratatie boost.

€11,00

 

AANBIEDING

hannah Bath & Body Set

Maak tijdelijk zeer voordelig kennis met de Bath & Body producten van hannah!

€145,80 €96,80

 

Body Shield SPF 50 200ml

Body Shield SPF 50 200ml bevat een unieke combinatie van uiterst stabiele UV-filters met een hoge en langdurige breedspectrum zonbescherming en is uiterst prettig uit te smeren.

€49,00

 

Toilettas Groot

hannah huidverzorging - een mooie toilet tas voor het opbergen van al uw hannah huidverzorgingsproducten

€13,00

 

huidverzorging boek

hannah huidverzorging - het boek huid en meer is een toonaangevend boek gericht op het onderhoud van de huid.

€25,00

 

Bij het hannahhuis vindt u hannah huidverzorging in verschillende varianten. Met behulp van de toegevoegde filters doel, huidtype, huidprobleem, doelgroep en producttype, kunt u de hannah huidverzorging vinden die aansluit bij uw wensen en behoeften. Alle producten van hannah dragen een steentje bij aan de verzorging van uw huid. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uw huid en blijft uw huid constant in optimale conditie.


Neem bijvoorbeeld hannah Body Cream 500ml. Deze crème is erg geschikt voor na het douchen. Door middel van stevig masseren brengt u deze crème gemakkelijk aan op uw gehele lichaam en begint of eindigt u de dag goed. Deze hannah huidverzorging bevat een romige samenstelling met een hoogwaardige, volle basis van macadamia-olie. De hannah Body Cream bevat niet alleen veel antioxidanten, maar heeft tegelijkertijd ook kalmerende en verzachtende eigenschappen voor uw huid. Door de toegevoegde cafeïne wordt de huid verstevigd en geeft een flinke boost met antioxidanten. Het resultaat is aantrekkelijk: een gladde, stevige en veerkrachtige lichaamshuid.

Heeft u een hoop vragen over uw huid en de verzorging daarvan, maar schiet een afspraak maken hiervoor erbij in? Dan is het hannah huidverzorging boek een ideale oplossing voor u! In dit boek wordt u op een inzichtelijke manier op de hoogte gebracht van aanwijzingen die gaan over huidverbetering en huidverzorging. Na dit boek bent u ook volledig op de hoogte van hoe u het best veroudering van de huid kunt tegengaan met behulp van de bijbehorende tips.

Verzorgt u uw huid ook graag tijdens het douchen? Het assortiment met hannah huidverzorging bestaat ook uit een rijke, intensief verzorgende en kalmerende doucheolie. De hannah Shower Treatment 500ml heeft een heerlijke frisse geur en is zeer gemakkelijk in gebruik. Indien u last heeft van een zeer droge of gevoelige huid, dan kunt u met deze doucheolie goed uit de voeten. Voor optimaal gebruik neemt u een kleine hoeveelheid in uw handpalm, brengt u deze aan op uw huid en vermengt u dit vervolgens met water. En dan kunt u het er rustig afdouchen! 

Lees meer