Filter uw producten
hannah Cell Recovery Cream 50 ml
Deze crème zorgt voor de verbetering van de vet- en vocht huishouding in de huid. De crème is vooral goed inzetbaar op de rijpere- en de eczeem huid.
SALE hannah Wintercare Set
hannah Wintercare Set
Deze hannah Wintercare set is de ultime huidverzorgingssets voor de koude winterdagen. Gaat u op ski vakantie, dan is deze Wintercare set precies wat uw huid nodig heeft

€131,90 €111,90

Informatie
hannah Remodelling Cream 50 ml
hannah remodelling cream is speciaal ontwikkeld voor het gebruik bij rimpels,littekens,rosacea en eczeem.
hannah Touch of Silk 30ml
hannah touch of silk zorgt voor een zijde zachte huid, met een perfecte teint en met een egale en mooie matte finish, welke vrouw wil dat niet.
hannah Remodelling Cream 200 ml
hannah remodelling cream is speciaal ontwikkeld voor het gebruik bij littekens, brandwonden, rosacea en eczeem.

€169,00

Informatie
hannah Hydro Mask 50 ml
hannah gezichtsverzorging - hannah hydro mask geeft de huid een ware vochtinjectie, voor een zachte, soepele goed gehydrateerde huid.
hannah Touch of Silk 10 ml Tag
hannah touch of silk zorgt voor een zijde zachte huid, met een perfecte teint en met een egale en mooie matte finish, welke vrouw wil dat niet.
hannah Juvi Protect 10 ml Tag
Deze creme bied zonbescherming aan huidtype I-II (SPF 30) een zeer lichte tot lichte huid, dit type huid word niet of nauwelijks bruin en verbranden snel.
hannah Droge Huid Pakket
Pak uw droge huid nu aan ✓ Voor 16h besteld, morgen in huis ✓ Gratis verzending in NL ✓ Koop uw droge huid pakket voordelig bij het hannahhuis

€194,00

Informatie
hannah Cell-Active 50 ml
hannah gezichtsverzorging - hannah cell active zorgt voor een sterke doorbloeding van de huid en is goed toepasbaar bij een vale, onzuivere en schilferige huid
hannah Full Lips 4,8 gr
hannah Full Lips is geschikt voor de tere huid van de lippen, deze lipbalm bevat een plantaardige hydroxyproline (aminozuur) die driedubbel de huid verzorgt.
hannah Energy Boost Set
Geef je huid weer energie met deze hannah energy boost set. Deze set is ✓extra voordelig geprijsd en ✓gratis thuis bezorgt
*Incl. btw
Pagina 1 van 2