Huidproblemen? koop hannah producten

Cell-Active 45 ml

hannah gezichtsverzorging - hannah cell active zorgt voor een sterke doorbloeding van de huid en is goed toepasbaar bij een vale, onzuivere en schilferige huid

€38,00

 

Active Lotion 45 ml

hannah gezichtsverzorging - hannah active lotion is een desinfecterende, intensief reinigende lotion die de doorbloeding van de huid bevordert.

€26,00

 

Cleansing Milk 45 ml

hannah gezichtsverzorging - hannah cleansing milk is een reinigingsmelk die garant staat voor een goede gezichtverzorging

€17,90

 

Sensitive Skin Lotion 45 ml

hannah gezichtsverzorging - hannah sensitive skin lotion is een verfrissende, ultrazachte alcoholvrije huid lotion

€17,90

 

Body Oil 45 ml

Body Oil is een intensief voedende olie met macadamia-olie als belangrijkste basis, gecombineerd met arganolie.

€19,90

 

Cleansing Oil 45 ml

Een gezichtsreiniging op basis van natuurlijke oliën met als belangrijkste ingrediënt zuiver plantaardige sojaolie met uitstekende reinigende eigenschappen.

€26,00

 

Prepare potion 45 ml

Prepare Potion is perfect inzetbaar voor het verhelderen van de teint, het behandelen van een verdikte huid, bij pigmentatie, acne, rosacea en eczeem

€32,00

 

Shower Treatment 45 ml

hannah Shower Treatment is een rijke, intensief verzorgende en kalmerende doucheolie op basis van sojaboonolie met een frisse geur en makkelijk in gebruik.

€19,90

 

Kennismaking set

Deze kennismaking set bevat een selectie van de basis huidverzorgingsproducten van hannah. Een mooie set om kennis te maken met het merk of gewoon om iemand cadeau te geven.

€94,80

 

hannah producten lossen óók uw huidprobleem op!

problemen met uw huid, of gewoon op zoek naar een goed huidverzorgingsmerk dan moet hannah producten hebben. Waarom? omdat de producten van hannah gericht zijn op structurele verbetering van de huid. Alle producten worden in nederland geproduceerd en worden niet vanuit een laboratorium ontwikkeld, maar vanuit de dagelijkse praktijk!

Door een uitgebalanceerde samenstelling, van huideigen, hoog gekwalificeerde natuurlijke ingrediënten brengen de hannah producten een krachtige werking teweeg. De producten zijn optimaal op elkaar afgestemd en dusdanig ontwikkeld, dat bij gebruik van de hannah producten al snel verbetering zichtbaar is.

Specifieke hannah producten

Elke huid is anders, vandaar dat hannah verschillende productlijnen heeft ontwikkeld gericht op de specifieke behoefte van de huid. In onze webshop hebben we deze samengevat in een aantal groepen:

Lees meer
Shopping Cart Pixel