Huidproblemen? koop hannah producten

Cleansing Clay 40 ml

Hannah Cleansing Clay is een diep reinigend gezichtmasker op basis van 2 uitzonderlijk rijke kleisoorten, die rijk aan silicium, humuszuren en natrium zijn.

€36,00

 

kompresdoek

Door gebruik te maken van de hannah kompresdoek tijdens het reinigen, geeft u de huid een optimale reiniging en een extra hydratatie boost.

€11,00

 

Body Cream 500ml

Body cream is rijk aan antioxidanten en heeft kalmerende en verzachtende eigenschappen voor de huid.

€45,90

 

Body Oil 500ml

Body Oil is een intensief voedende olie met macadamia-olie als belangrijkste basis, gecombineerd met arganolie.

€43,90

 

Prepare potion

Prepare Potion is perfect inzetbaar voor het verhelderen van de teint, het behandelen van een verdikte huid, bij pigmentatie, acne, rosacea en eczeem

€59,00

 

Shower Treatment 500ml

hannah Shower Treatment is een rijke, intensief verzorgende en kalmerende doucheolie op basis van sojaboonolie met een frisse geur en makkelijk in gebruik.

€39,90

 

Sebupure

hannah SebuPure is speciaal ontwikkeld voor de vette huid of de huid met acne. Deze crème heeft als voornaamste doel het reguleren van de talgproductie en het verminderen van roodheid.

€69,00

 

Fixing touch

hannah FiXing Touch is een geavanceerd product om een beschadigde en/of geïrriteerde huid snel te herstellen en het versterkt de natuurlijke huidbarrière.

€69,00

 

AANBIEDING

Day Time Actie Set

Met een stralende, gezonde huid terug komen van vakantie is natuurlijk wat je wil! Met de Daytime set kom je de vakantiedagen gegarandeerd goed door.

€132,90 €99,00

 

Cream & Hydrate Large

hannah gezichtsverzorging - 24 Hour skin balancing + Vitamin Complex Combi Actie

€94,90

 

hannah Waterfles

Deze hannah Waterfles is handig in het gebruik

€29,70

 

Teint-Up set

Geeft jezelf de mooiste huidteint die je jezelf maar kan wensen, met deze 3 delige Teint-up set van hannah.

€141,00

 

hannah producten lossen óók uw huidprobleem op!

problemen met uw huid, of gewoon op zoek naar een goed huidverzorgingsmerk dan moet hannah producten hebben. Waarom? omdat de producten van hannah gericht zijn op structurele verbetering van de huid. Alle producten worden in nederland geproduceerd en worden niet vanuit een laboratorium ontwikkeld, maar vanuit de dagelijkse praktijk!

Door een uitgebalanceerde samenstelling, van huideigen, hoog gekwalificeerde natuurlijke ingrediënten brengen de hannah producten een krachtige werking teweeg. De producten zijn optimaal op elkaar afgestemd en dusdanig ontwikkeld, dat bij gebruik van de hannah producten al snel verbetering zichtbaar is.

Specifieke hannah producten

Elke huid is anders, vandaar dat hannah verschillende productlijnen heeft ontwikkeld gericht op de specifieke behoefte van de huid. In onze webshop hebben we deze samengevat in een aantal groepen:

Lees meer
Shopping Cart Pixel