• hannah Skin Conditioner 125ml

hannah Skin Conditioner 125ml

Een intensief, allergenenvrij serum op basis van kwalitatief hoogwaardige ingrediënten, waaronder de vitamines A, E en F, omega vetzuren en Golden Seaweed.
Artikelnummer:
1530956
Levertijd:
Vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Reviews:
€83,00
Incl. btw
Doelgroep: Vrouw, Man, Tiener
Type: Serum
Structuur: Vloeibaar
Geschikt voor huidtype: Gevoelige Huid, Droge Huid, Veeleisende Huid
In te zetten bij huidprobleem: Rosacea, Eczeem, Huidirritatie
Productlijn: hannah Clear-Line
Inhoud: 125 ml
Belangrijkste Ingrediënten: vitamines A, E en F, omegavetzuren, Golden Seaweed

hannah Skin Conditioner

is een intensief, allergeenvrij serum op basis van kwalitatief hoogwaardige ingrediënten, waaronder de vitamines A, E en F, omegavetzuren en Golden Seaweed. Dit rijke serum is ontwikkeld om voor elke denkbare huidconditie een optimaal herstel te genereren. De formule is getest op diverse huidproblemen. Dankzij de uitgekiende combinatie van huidherstellende ingrediënten, werkt hannah Skin Conditioner beschermend tegen vochtverlies en tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

De huid is dankzij dit serum in staat om zichzelf optimaal te herstellen en het verouderingsproces wordt vertraagd. De talgproductie wordt genormaliseerd en eventuele storingen in de vetstofwisseling van de huid worden verminderd. Naast deze intensieve structurele en zichtbare huidverbetering, heeft hannah Skin Conditioner krachtige antioxidant- en DNA- beschermende eigenschappen. Het is een perfect kuurproduct als voorbereiding op elk nieuw seizoen, maar kan ook dagelijks gebruikt worden onder de hannah Clear Clearity Cream, bij een veeleisende of vermoeide huid.

 

Gebruik hannah Skin Conditioner:

  • Na de reiniging een aantal keren hannah Sparkling Spray sprayen over het gezicht,inmasseren en vervolgen met hannah Skin Conditioner.
  • Daarna de hannah Clearity Cream aanbrengen.
  • Dit kan in kuurvorm plaatsvinden als voorbereiding op elk nieuw seizoen,maar kan ook dagelijks gebruikt worden bij een veeleisende of vermoeide huid.

 

Hele fijne conditioner. Geen parfum, dus misschien dat de geur je niet lekker vindt.
Maar het doet, wat het moet doen voor jouw huid.

Geweldig product mooi te combineren met 24 hout skin balancing Ben er erg tevreden over zodra het op is neem ik het zeker weer

4.5 sterren op basis van 2 beoordelingen Je beoordeling toevoegen