• hannah Peel & Mask Set

hannah Peel & Mask Set

Met deze Peel & Mask set heb je alles in huis om je huid regelmatig een extra grondige reiniging te geven. Heerlijk voor een avondje ontspanning...
Artikelnummer:
HANSET035
Levertijd:
Vóór 22:00 besteld, zelfde dag verzonden
Reviews:
€83,00
Incl. btw

Met deze Peel & Mask set heb je alles in huis om je huid regelmatig een extra grondige reiniging te geven. De Enzymatic Skin Peeling verwijdert de dode huicellen van de hoornlaag waardoor uw huid direct lekker zach, glad en fris aanvoelt. De poriën zijn fijner en de huidstructuur wordt gladder. Gebruik deze peeling 2 tot 3x per week voor een optimale werking.

De Cleansing clay ontgift de huid op een zeer intensieve manier maar voelt daarbij wel zacht en mild aan. De combinatie van 2 kleisoorten zorgt ervoor dat het product afvalstoffen, onzuiverheden en overtollig talg effectief verwijdert, waardoor uw huid er weer gezond, stralend, zuiver en vitaal uit ziet!

Door gebruik te maken van een microwave kompresdoek voor het verwijderen van de Peel of Mask, geeft u de huid een optimale reiniging en een extra hydratatie boost. Doordat u de vochtige doek in de magnetron verwarmt gedurende 20 à 30 seconden en daarna uw gezicht ermee bedekt, reinigt u de huid intensief en in de diepte. Het microwave kompres geeft een directe stoom af, waar uw huid u dankbaar voor zal zijn.

 

Deze hannah Peel & Mask set bevat de volgende producten:

Luxe thuis Prachtige set om thuis een beautybehandeling te evenaren. Zeer mooie verpakking, al genot om neer te zetten en er naar te kijken. Zeer zuinig in gebruik en fijn dat er spatels bij zitten. Heerlijk op zondag eerst de peeling gebruiken en daarna het masker. Mijn huid knapt er van op en voelt heerlijk zacht, schoon en gevoed na het gebruik. Als het op is schaf ik het opnieuw aan.

Fijne producten heerlijk zacht gevoel na gebruik.

Oppepper Vooral het diepreinigende masker is fantastisch! Je huid straalt & is direct egaler. De peeling is wennen maar je merkt wel iedere keer weer het verschil. Deze combi is geweldig. De microwave kompres maakt het hele plaatje compleet!

4.65 sterren gebaseerd op 3 beoordelingen Uw review toevoegen