• hannah Acne set

hannah Acne set

Ga Acne te lijf met deze effectieve hannah Acne Set. Deze set bevat 3 producten die volledig op elkaar zijn afgestemd om Acne grondig aan te pakken.
Artikelnummer:
HANSET039
Levertijd:
Vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Reviews:
€92,90
Incl. btw

hannah Acne Set

Ga Acne te lijf met deze effectieve hannah Acne Set. Deze set bevat 3 producten die volledig op elkaar zijn afgestemd om Acne grondig aan te pakken.  

Bij een effectieve behandeling van Acne is het belangrijk dat je dagelijks de huid goed reinigt voordat je met de producten uit deze set aan de slag gaat, je kan hiervoor een van de cleansing producten van hannah voor gebruiken. Na de reiniging breng je een beetje Active Lotion op een droog wattenschijfje aan waarmee je als het ware de huid gaat "boenen". Dit zuivert de poriën en verdunt de hoornlaag. Active lotion prikkelt licht op de huid.

Vervolgens breng je de Active Mask aan, deze heeft een zuiverende en peelende werking. Direct na het aanbrengen ontstaat een warme gloed, waardoor er meer zuurstoftoevoer ontstaat waardoor de huidactiviteit verbetert en de onzuiverheid verminderen. 

Met de Active Dry stip je vervolgens de puistjes aan. Dit product absorbeert vocht waardoor de huid zich kan herstellen. Active dry is overigens ook zeer goed in te zetten tegen een koortslip.

Let wel, acne is een hardnekkige huidprobleem. Alleen structureel en consequent gebruik van de producten zal het huidprobleem te lijf gaan.

Deze hannah Acne set bevat:

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.

Het heeft echt gewerkt! Hoi mensen, ik ben 23 jaar oud en heb van mijn 16e tot mijn 23e last van acne gehad. Ik heb van alles geprobeerd. Ik was paar maanden terug even gaan googlen en ja, ik las over de hannah producten. Ik was een maand terug begonnen met Hannah active set. En het helpt! Ik bijna geen last meer. Het is zo erg verminderd! Mijn active lotion is weer op ik ga weer bestellen!

4.5 sterren op basis van 2 beoordelingen Je beoordeling toevoegen