• hannah Acne Duo Power

hannah Acne Duo Power

Dit duo is speciaal ontwikkeld voor de onzuivere en onrustige huid, in het bijzonder voor mensen die na hun 21 ste onzuiverheden hebben gekregen.
Artikelnummer:
HANSET086
Levertijd:
Vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Reviews:
€91,90
Incl. btw
Doelgroep: Vrouw, Man
Type: Masker & Crème
Structuur: -
Geschikt voor huidtype: Vette Huid vanaf 21 jaar
In te zetten bij huidprobleem: Acne
Productlijn: hannah Acne-Line
Inhoud: 45 ml
Belangrijkste Ingrediënten: Abbessijnse olie

hannah Acne Duo Power

Het Pro Active Mask en de Overnight Cream zijn speciaal ontwikkeld voor de onzuivere en onrustige huid. In het bijzonder voor mensen die na hun 21ste onzuiverheden hebben gekregen. Beide producten bevatten innovatieve ingrediënten zoals het microorganisme Lactobacillus wat als een probiotica voor de huid werkt. Het heeft een aangetoond, bewezen effect als antischimmel en antimicrobiële werkstof op de huid. Dit maakt deze producten zeer geschikt voor de behandeling bij pukkels, roodheid en zelfs een kwetsbare huid. De toegevoegde Abbessijnse olie staat niet alleen bekend vanwege de krachtige, zuiverende eigenschappen, maar is daarnaast een effectieve moisturizer en zorgt het voor een natuurlijke bescherming van de huid.

Het Pro Active Mask verbetert de vette, onzuivere en onrustige huidcondities en werkt als een intensief reinigend masker. De huid wordt diepgaand gezuiverd, roodheid vermindert en het voorkomt verstopping van de poriën.

De Overnight Cream gaat bacteriegroei tegen, voorziet de huid van de juiste voedingsstoffen ter bevordering van het herstel, zorgt voor een goede vochtbalans en helpt een glimmende huid te verminderen en zelfs te voorkomen.

Het masker en de crème vormen het perfecte synergetische duo, omdat de werkstoffen dusdanig op elkaar zijn afgestemd dat het elkaars werking enorm versterkt. Gebruik ze echter wel apart van elkaar en niet tijdens dezelfde routine, daar dit te intensief kan zijn voor de huid vanwege de zeer krachtige werking van beide producten.

Bijvoorbeeld:

  • 2 dagen per week het Pro Active Mask
  • 5 dagen per week de Overnight Cream

 

Gebruik Pro Active Mask:

Na het zorgvuldig reinigen van de huid en het gebruik van de Prepare Potion, afhankelijk van de huidconditie, tweemaal per week het Pro Active Mask aanbrengen. Deze dient voor gebruik goed geschud te worden. Laat het masker 5 a 10 minuten intrekken en verwijder vervolgens met een warme microwavekompres. Het masker kan als prikkelend ervaren worden. Aansluitend de SebuPure aanbrengen om de huid te voorzien van de juiste voeding.

Gebruik Overnight Cream:

Na het zorgvuldig reinigen van de huid en het gebruik van de Prepare Potion, de Overnight Cream aanbrengen en inmasseren, totdat deze volledig door de huid is opgenomen. Gebruik overdag de SebuPure als voedende crème. Dit zal het resultaat vergroten en versnellen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen

Toevoegen

Gebruik komma's om tags te scheiden.