• hannah 4YOUth 30ml

hannah 4YOUth 30ml

Magie wordt realiteit dankzij 4YOUth voor onmiddellijke zichtbare, voelbare en langdurig aanhoudende huidverbetering op meerdere fronten!
Artikelnummer:
1530890
Levertijd:
Vóór 22:00 besteld, zelfde dag verzonden
Reviews:
€59,00
Incl. btw

Magie wordt realiteit dankzij 4YOUth voor onmiddellijke zichtbare, voelbare en langdurig aanhoudende huidverbetering op meerdere fronten! Deze crème bevat onder andere de 4 geavanceerde hightech ‘key-ingredients’ Argireline, Ceracute®-F, Pullulan en vitamine C. De combinatie maakt een unieke synergetische samensmelting van volumeverbetering, collageenopbouw en een optimaal vochtgehalte in de diepere huidlagen. Deze ingrediënten hebben daarnaast het vermogen om effectieve verbetering te geven in de oppervlakkige huidstructuren en tevens ontspanning en opvulling van fijne lijntjes en rimpels. Zo zorgt het voor een jeugdige, gezonde conditie en dito uitstraling.

Tip: Heel mooi te gebruiken als oogcrème

Gebruik hannah 4YOUth:
 

 

 

Download hier de productleaflet

 

hannah touch of silk  

 

Zeer fijn product.

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.

Super product. Voet direct goed op de huid en trekt er snel in.

Heel fijn product

Hemels gevoel Kreeg het op mijn huid bij een schoonheidsbehandeling in en saunaresort, vroeg om een monstertje, maar was eigenlijk al verkocht. Het trekt direct in en ik voelde mijn huid gewoon echt opknappen. Even getwijfelt over de aankoop (is toch prijzig) maar toen mijn monstertje op was....direct besteld

Doet wat het zegt Gebruik dit product nu al even en het doet gewoon wat het zegt.

helemaal tevreden mooi product, goed voor de beginnende rimpels.

Prettige cr̬me maar ik ben Prettige cr̬me maar ik ben er niet jonger door geworden en dan is t een prijzige cr̬me !

Onmisbaar Dit is mijn tweede flesje inmiddels. Enorm zuinig in gebruik, en inmiddels een onmisbaar onderdeel in mijn routine. Ik merk dat mijn huid hier enorm van opknapt. Verwacht geen instant wonder, maar bij langdurig gebruik (half jaar inmiddels) is mijn huid een stuk rustiger geworden (minder snel rood) en fijner van structuur.

4YOUth 4YOUth is een fijne gezichtscr̬me. Voor mijzelf zou de cr̬me nog net iets vetter mogen zijn omdat ik een hele droge huid heb sinds ik de 50 ben gepasseerd. van 4YOUh heb je maar heel weinig nodig per gezichtsbehandeling.

Top Goed en snel verzonden. Leuke acties

4YOUth Niet kapot van dit product. Hannah vind ik een heel erg fijn merk, maar de 4YOUth is wat mij betreft zeker geen musthave. Van het cinderella effect merk ik eerlijk gezegd nauwelijks iets. De 24 hours skin balancing vind ik fijner.

4YOUth is goed Fijn product. Zou iets voller mogen zijn, maar zeker aan te raden.

Geweldig Wat een bijzonder product! Mijn huidstructuur is verbeterd en .....minder lijntjes en rimpels. Een echte aanrader.

Prettige cr̬me Prettig doet goed zijn werk

Fijn product Lekkere cr̬me die goed smeert en zeer snel intrekt, het voelt goed aan op de huid. De huid ziet er fris en gezond uit na gebruik

4YOUth in plaats van de Skin Elixer Een fijn product om onder de Remodelling Cream te gebruiken aangezien de Skin Elixer niet meer leverbaar is.

Heerlijk product Heerlijk nieuw Hannah voelt goed op mijn huid.

4.55 sterren gebaseerd op 18 beoordelingen Uw review toevoegen
Shopping Cart Pixel