• hannah 24-Hour Skin Balancing 10 ml Tag

hannah 24-Hour Skin Balancing 10 ml Tag

hannah 24 hour skin balancing werkt als een conditioner voor de huid, zorgt zowel bij mannen als vrouwen en kinderen een zichtbare huidverbetering.
Artikelnummer:
1540105
Levertijd:
Vóór 22:00 besteld, zelfde dag verzonden
Reviews:
€11,00
Incl. btw

werkt als een conditioner voor de huid, geeft zowel mannen als vrouwen en kinderen dagelijks een uitermate goed gevoel! Dit paradepaardje binnen hannah products is 15 jaar geleden door Hannah als eerste product ontwikkeld. Deze creme is ontwikkeld om de huid binnen enkele dagen een zichtbare en voelbare verbetering te geven. De actieve, huideigen en hoogwaardige werkstoffen zorgen voor een zichtbare huidverbetering. Dit wordt bewerkstelligd door de hoge percentages aan werkstoffen zoals jojoba, calendula, vitamine E, aloë vera, hydroviton, sheabutter en door de toevoeging van zuivere, natuurlijke oliën. Gebruikt u 24-hour Skin Balancing voor het eerst? Dan ziet u binnen enkele dagen een zeer duidelijk verschil! 24-hour Skin Balancing geeft de huid voelbaar meer souplesse en prachtige glans. Breng de creme na de reiniging, Vitamin Complex aan.

 

Gebruik 24-Hour Skin Balancing 10 ml Tag:

  • hannah 24-hour Skin Balancing 's morgens en 's avonds na, de reiniging en Vitamin Complex spray, op gelaat, hals en decolleté aanbrengen.
  • Bij aanvang van gebruik van de crème, het aanbrengen meerdere malen per dag achter elkaar herhalen, dit ook weer om de huid te herstellen, eventueel aangevuld met gebruikt van hannah Vitamin Complex.
  • Voor de huid die meer nodig heeft, kunnen onder de 24-hour Skin Balancing de producten van de anti aging lijn gebruikt worden.
 

Download hier de productleaflet

 

hannah 24-hour skin balancing  

 

Heel erg fijn! Gebruik hem al lange tijd en heb het gevoel dat het mijn huid goed voed. Blijf het opnieuw bestellen.

Super snelle levering,ook als het Super snelle levering,ook als het om een klein bedach gaat

Hannah 24-balancing cream 10 ML Heel fijn product zeker niet te missen in je toilettas om mee te nemen op vakantie!

5 sterren gebaseerd op 3 beoordelingen Uw review toevoegen