Geef eens een hannah verzorgingsset cadeau!

AANBIEDING

Zonneset

Met deze ultieme zonneset van hannah zorgt u ervoor dat uw huid op een verantwoorde wijze een mooie, egale en natuurlijke bruine teint krijgt.

€154,40 €131,50

 

Acne set

Ga Acne te lijf met deze effectieve hannah Acne Set. Deze set bevat 3 producten die volledig op elkaar zijn afgestemd om Acne grondig aan te pakken.

€92,80

 

Peel & Mask Set

Met deze Peel & Mask set heb je alles in huis om je huid regelmatig een extra grondige reiniging te geven. Deze set is nu tijdelijk ✓extra voordelig geprijsd

€83,00

 

Energy Boost Set

Geef je huid weer energie met deze hannah energy boost set. Deze set is ✓extra voordelig geprijsd en ✓gratis thuis bezorgt

€78,50

 

Cleansing Duo

hannah gezichtsverzorging - hannah Sensitive Skin lotion + Cleansing Milk

€58,00

 

Cream & Hydrate Large

hannah gezichtsverzorging - 24 Hour skin balancing + Vitamin Complex Combi Actie

€94,90

 

Super Huidreinigingsset

Met deze set haal je dé ultieme huidreinigingsset in huis. 4 fantastische producten die geheel op elkaar zijn afgestemd om de huid perfect mee te reinigen.

€141,00

 

Huidverzorgingsset large

Deze huidverzorgingsset large is een uitgebreide verzorgingsset die alle huidverzorgingsproducten bevat voor de dagelijkse verzorgings van uw huid.

€213,80

 

Peel & Activate

Met deze Peel & Activate set heb je alles in huis om je huid regelmatig grondig te reinigen en de doorbloeding te activeren.

€79,00

 

Huidverzorgingsset small

Deze huidverzorgingsset small bevat de basis huidverzorgingsproducten welke u minimaal dient te gebruiken voor de dagelijkse verzorging van uw huid.

€114,00

 

Huidverzorgingsset medium

Deze medium huidverzorgingsset bevat een mooie basis aan huidverzorgingsproducten waarmee u een prima verzorging aan uw huid kan geven.

€163,90

 

Basis Huidreinigingsset

hannah Basis Huidreinigingsset- deze hannah huidreinigingsset bevat de belangrijkste hannah huidreinigingsproducten voor de dagelijkse reiniging van uw huid.

€105,00

 

Problemen met de huidverzorging zoals acne, rimpels, een vale en grauwe huid en pigmentatie of huidverkleuringen zijn schoonheidsproblemen waar verschillende mensen mee kampen. Een mooie gezonde huid is een waardevol maar kwetsbaar bezit. Wie zijn of haar huid op de juiste manier verzorgt, zal er jonger en mooier uitzien. Dat is ook goed voor uw zelfvertrouwen! Elke huid verdient de juiste zorg om een goed uit te blijven zien. Met de hannah verzorgingsset helpen wij u al een heel eind op weg!

Inhoud verzorgingsset

Dagelijks douchen, de tanden poetsen en de haren kammen. Daar houdt het voor de meeste mensen mee op. Maar om de huid gezond, mooi en jeugdig te houden, is er meer nodig. Met het juiste advies en een goede dagelijkse verzorging blijft uw huid mooi, vitaal en energiek. Geef uw huid een kans met de hannah verzorgingsset. Die bevat de volgende producten:

  • Active Lotion 125ml: ’s avonds, na de Enzymatic skin Peeling, op een wattenschijfje aanbrengen en probleemgebieden zoals een grove huid, vette T-zone en verdikte hoornlaag ermee inwrijven. Na het gebruik voeden.
  • Enzymatic Skin Peeling 40ml: zorgt voor extra doorbloeding in de huid, waardoor uw huid een rode gloed krijgt. Bij een gevoelige huid liefst verwijderen met een warm en vochtig microwavekompres. Heeft u een dikkere huid, dan kunt u de peeling voorzichtig verwijderen, van binnen naar buiten toe en van de kin richting de oren, voordat u het microwavekompres uit de verzorgingsset gebruikt.
  • Vitamin Complex 50ml: geeft uw huid onmiddellijk een fris en comfortabel gevoel en zorgt voor een stralende teint. Een echte multivitamineboost voor uw huid!
  • 24-hour Skin Balancing 45ml; een dag en nachtcreme die u na de Vitamin Complex uit de verzorgingsset op uw gezicht, hals en decolleté aanbrengt.
  • Touch of Silk 10ml: de laatste stap in uw huidverzorgingsroutine en een van de belangrijkste producten in de verzorgingsset. Aanbrengen op uw gezicht, hals en decolleté voor een matte en egale teint.
  • Toilettas hannah (Zwart)
  • Microwave Kompresdoek hannah
  • Gebruiksaanwijzing voor alle producten in de verzorgingsset.

hannah verzorgingsset als cadeau

De producten in de hannah verzorgingsset dienen om te hydrateren, peelen en te verzorgen. Het betreffen cremes, scrub/peelings, en vloeistof. Deze hannah producten zijn geschikt voor de acnehuid en de vette/gecombineerde huid. De hannah verzorgingsset is overigens ook een prima cadeau om een goede vriendin of vriend blij mee te maken!

Lees meer