Geef eens een hannah verzorgingsset cadeau!

Problemen met de huidverzorging zoals acne, rimpels, een vale en grauwe huid en pigmentatie of huidverkleuringen zijn schoonheidsproblemen waar verschillende mensen mee kampen. Een mooie gezonde huid is een waardevol maar kwetsbaar bezit. Wie zijn of haar huid op de juiste manier verzorgt, zal er jonger en mooier uitzien. Dat is ook goed voor uw zelfvertrouwen! Elke huid verdient de juiste zorg om een goed uit te blijven zien. Met de hannah verzorgingsset helpen wij u al een heel eind op weg!

Inhoud verzorgingsset

Dagelijks douchen, de tanden poetsen en de haren kammen. Daar houdt het voor de meeste mensen mee op. Maar om de huid gezond, mooi en jeugdig te houden, is er meer nodig. Met het juiste advies en een goede dagelijkse verzorging blijft uw huid mooi, vitaal en energiek. Geef uw huid een kans met de hannah verzorgingsset. Die bevat de volgende producten:

  • Active Lotion 125ml: ’s avonds, na de Enzymatic skin Peeling, op een wattenschijfje aanbrengen en probleemgebieden zoals een grove huid, vette T-zone en verdikte hoornlaag ermee inwrijven. Na het gebruik voeden.
  • Enzymatic Skin Peeling 40ml: zorgt voor extra doorbloeding in de huid, waardoor uw huid een rode gloed krijgt. Bij een gevoelige huid liefst verwijderen met een warm en vochtig microwavekompres. Heeft u een dikkere huid, dan kunt u de peeling voorzichtig verwijderen, van binnen naar buiten toe en van de kin richting de oren, voordat u het microwavekompres uit de verzorgingsset gebruikt.
  • Vitamin Complex 50ml: geeft uw huid onmiddellijk een fris en comfortabel gevoel en zorgt voor een stralende teint. Een echte multivitamineboost voor uw huid!
  • 24-hour Skin Balancing 45ml; een dag en nachtcreme die u na de Vitamin Complex uit de verzorgingsset op uw gezicht, hals en decolleté aanbrengt.
  • Touch of Silk 10ml: de laatste stap in uw huidverzorgingsroutine en een van de belangrijkste producten in de verzorgingsset. Aanbrengen op uw gezicht, hals en decolleté voor een matte en egale teint.
  • Toilettas hannah (Zwart)
  • Microwave Kompresdoek hannah
  • Gebruiksaanwijzing voor alle producten in de verzorgingsset.

hannah verzorgingsset als cadeau

De producten in de hannah verzorgingsset dienen om te hydrateren, peelen en te verzorgen. Het betreffen cremes, scrub/peelings, en vloeistof. Deze hannah producten zijn geschikt voor de acnehuid en de vette/gecombineerde huid. De hannah verzorgingsset is overigens ook een prima cadeau om een goede vriendin of vriend blij mee te maken!

Lees meer