Het hannah gezichtsserum helpt bij acne

Asolution Serum 30ml

Asolution Serum is een geavanceerd, mild en effectief alternatief voor Retinol dat de huid in meerdere opzichten aanzienlijk verbetert. Dit innovatieve serum is speciaal ontwikkeld om de huid te egaliseren én de stevigheid daadwerkelijk te verbeteren.

€69,00

 

Cream & Bright

Cream & Bright combineert 24 hour skin balancing met Opulence Serum en laat daarmee uw huid weer stralen.

€127,90

 

Opulence Serum 30ml

hannah Opulence Serum verbetert de egaliteit, helderheid en stevigheid van de huid. Daarnaast zorgt het voor extra vitaliteit.

€79,90

 

Skin Conditioner 125ml

Een intensief, allergenenvrij serum op basis van kwalitatief hoogwaardige ingrediënten, waaronder de vitamines A, E en F, omega vetzuren en Golden Seaweed.

€83,00

 

Active Dry 20 ml

hannah anti acne - hannah Active Dry 20ml is effectief toepasbaar bij het herstellen van kleine wondjes, acne, herpes, vocht en irritatieblaasjes.

€24,00

 

Bent u op zoek naar een huidverzorgingsproduct, die krachtige ingrediënten direct in uw huid kan brengen, dan is een gezichtsserum het juiste product. Een gezichtsserum is samengesteld uit kleinere moleculen, die diep in de huid kunnen doordringen en een hoge concentratie aan actieve bestanddelen leveren. Het gezichtsserum ‘Opulence’ is een geweldig hulpmiddel dat zich op specifieke huidverzorgingsproblemen zoals rimpels richt. Dag ouderdomsverschijnselen!

Vitamine C krachtigste ingrediënt hannah serum

Bepaalde krachtige ingrediënten die vaak in een gezichtsserum gevonden worden, kunnen instabiel raken zodra ze in contact komen met lucht. Ascorbinezuur (vitamine C) bijvoorbeeld kan oxideren en de werkzaamheid vermindert na verloop van tijd. Maar dankzij de wetenschap zijn de ingrediënten in een gezichtsserum tegenwoordig zodanig aangepast dat ze langer meegaan, ten voordele van uw huid. Het hannah serum bevat 20% in olie oplosbare en stabiele vitamine C. Dat maakt dit gezichtsserum uitermate uniek. Dit bijzonder krachtige ingrediënt werkt positief op de teint. Het hannah serum zorg ook voor een gave, egale en stralende uitstraling.

Het hannah serum helpt bij acne

De Vitamine C in het gezichtsserum werkt niet alleen positief op uw teint en uitstraling, maar is ook zeer probaat als u een acnegevoelige huid heeft. Vitamine C is namelijk verantwoordelijk voor een verhoogde collageenproductie. Bovendien vermindert vitamine C ontstekingen en zorgt het voor verbetering van het herstelproces van de huid. Behalve vitamine E bevat het hannah serum ook vitamine E, welke in combinatie met vitamine C ervoor zorgt dat pigmentvlekken lichter worden. Deze belangrijke vitamine beperkt schade die de zon aan uw cellen aanricht, doet uw huid minder snel verbranden en versterkt de barrièrefunctie van uw huid. Waar vitamine E ook voor zorgt, is dat andere werkzame ingrediënten van het gezichtsserum dieper in de huid doordringen om daar hun werk beter te kunnen doen.

Wonderlight ™ in het hannah serum

Een andere, krachtige en geavanceerde ingrediënt van het hannah serum is Wonderlight ™, welke huidverkleuringen en overmatige pigmentaties tot diep in de kern aanpakt. Wie last heeft van (goedaardige) pigmentatiestoornissen, waarvan sommige gestimuleerd worden door stress en veroudering (sproeten, lentigines oftewel pigment- of levervlek en melasma), kan baat hebben bij gebruik van het hannah serum. Van Wonderlight ™ is bewezen dat het pigmentatiestoornissen vermindert en huidpigmentatie egaliseert om ze minder zichtbaar te maken.

Lees meer
Shopping Cart Pixel