Peeling producten

Het assortiment van het hannahhuis bestaat uit diverse peeling producten. Met behulp van de toegevoegde filters doel, huidtype, huidprobleem, doelgroep en producttype, kunt u de peeling producten vinden die aansluiten bij uw wensen en behoeften. Alle peeling producten zijn ontwikkeld om dode huidcellen van uw huid te verwijderen en zorgen er ook voor dat de ongewenste pigmentveranderingen, rimpels, littekens, acne en onregelmatigheden worden verminderd. Binnen ons assortiment kunt u kiezen tussen twee soorten peeling producten: vloeibaar en emulsie.

Een vloeibare peeling is de Active Lotion 50 ml van hannah. Active lotion is gebaseerd op salicylzuur. Daarentegen is de Glycolic 6% gel gebaseerd op glycoliczuur, anders gezegd fruitzuur. Het grote voordeel van deze producten is dat ze ideaal zijn voor thuisgebruik. Deze peeling producten worden ook wel de oppervlakkige peelings genoemd. Bent u op zoek naar een diepere peeling? Denk bijvoorbeeld aan de Glycolic 30% of Glycolic 70%. Dan kunt u terecht bij een van onze gespecialiseerde hannah huidcoaches, zoals Huidinstituut de Orchidee.

De zuren in elk van deze peeling producten verslappen de samenhang tussen de corneocyten (hoornlaagcellen) waardoor een versnelde afschilfering van de hoornlaag (stratum corneum) plaatsvindt. De zuren stimuleren de nieuwvorming van collageenvezels. Hierdoor wordt de tonus van het steunweefsel verhoogd. Het allerbelangrijkste is misschien nog wel dat de elasticiteit van uw huid wordt verbeterd en de huid beter in staat is om het eigen vocht vast te houden. 

Onder emulsie worden de peelings bedoeld in de vorm van crème, zoals de hannah Enzymatic Skin Peeling 40 ml en hannah Scrub Plus. Er zit een klein verschil tussen deze twee crèmes. De Enzymatic skin peeling is erop gericht om uw huid twee tot drie keer per week te peelen. Daarentegen is de Scrub plus ontwikkeld voor het peelen van uw hele lichaam. Beide peeling producten brengt u met stevige, ronddraaiende bewegingen aan. Hierdoor worden de dode huidcellen van de huid ontdaan. Heeft u het betreffende peeling product aangebracht? Dan kunt u deze vervolgens verwijderen met water of in het gezicht met een heerlijk warm hannah kompresdoek.

Handig om te weten: in het begin zal er een rode kleur op uw huid ontstaan bij het gebruik van peeling producten. Afhankelijk van het soort product, zal dit na enkele uren wegtrekken. Met een diepere peeling kan er wekenlang een roze kleur zichtbaar zijn op uw huid.  

Lees meer