Verhoog uw vochtgehalte met een hannah gezichtsspray

Een goede gezichtsspray zorgt, zeker in combinatie met een vochtinbrengende crème, voor een hydratatielaag op de huid die de hele dag kan duren. Een vermoeid gezicht kan erdoor opleven en make-up kan er weer als nieuw uitzien. Sparkling Spray is een hannah gezichtsspray die het vochthalte van uw huid een uiterst krachtige impuls en een gezonde, stralende sprankeling geeft.

Een lange vlucht of een vermoeiende dag kan sporen achterlaten op uw huid. In vliegtuigen en kantoorgebouwen circuleert vaak droge en muffe lucht, wat uw huid niet ten goede komt. Een gezichtsspray kan helpen om uw huid een verjongde uitstraling te geven en het pH evenwicht van de huid te herstellen. De hannah gezichtsspray Sparkling Spray werkt matterend, doet overtollige glans teniet en geeft uw huid een egaal, fris en goed verzorgde uitstraling. Bovendien kan de gezichtsspray zowel vóór als na het opbrengen van make-up worden gebruikt: uw make-up blijft de hele dag fris!

Verbeterde bescherming met gezichtsspray

Met een gezichtsspray kunt u de verdediging van de huid tegen milieuvervuiling versterken. In de hannah gezichtsspray zijn diverse antioxidanten zoals vitamine C toegevoegd, waardoor er een verhoogde bescherming plaatsvindt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. In combinatie met andere hoogwaardige ingrediënten zorgt het geneutraliseerde anijszuur in de gezichtsspray voor een optimale voorbereiding op de overige natuurlijke hannah huidverzorgingsproducten. Het uitzonderlijk hoge gehalte aan Aloë Vera in de Clear Sparkling gezichtsspray zorgt voor een verbeterde transport van essentiële werkstoffen in de andere huidverbeteringsproducten van hannah.

Babyzachte huid dankzij hannah gezichtsspray

De hannah gezichtsspray kalmeert een zonverbrande huid. Ook na een dagje strand is de hannah gezichtsspray ideaal om af te koelen. Een aanrader is om na het reinigen van uw gezicht de hannah gezichtsspray grondig op uw huid aan te brengen. Wacht vervolgens tot uw gezicht droog is en breng uw favoriete hannah dag- of nachtcrème aan. Het vocht wordt hierdoor als het ware ‘opgesloten’ en dat zorgt voor een betere hydratatie van uw huid. Overigens zorgt een goede gezichtsspray ook voor een babyzachte huid. Om dit te bewerkstelligen, kunt u de hannah gezichtsspray opdoen vóór elke andere laag, zoals uw dagcrème, nachtcrème, primer of make-up.

Lees meer