Kies voor een hannah gezichtslotion, de beste keus!

Een vochtinbrengende gezichtslotion is voor veel vrouwen een niet weg te denken onderdeel van hun schoonheidsregime. Maar wat is de werking van een gezichtslotion nu precies? En verschilt de ene gezichtslotion nu wel of niet van de andere?

Er zijn verschillende soorten gezichtslotion waar u uit kunt kiezen, geheel volgens de behoeften van uw huid. De werkzame bestanddelen van een gezichtslotion zijn meestal bevochtigingsmiddelen, zoals glycerine en melkzuur, die de huid helpen water aan te trekken en vocht vast te houden. Andere verzachtende middelen, zoals vetzuren en ceramiden, verzachten en kalmeren. Een gezichtslotion kan ook occlusieven bevatten: bestanddelen zoals petrolatum, lanoline of dimethicon, die een film achterlaten op het oppervlak van de huid en vochtafsluitend werken.

Een goede gezichtslotion bevat vaak een combinatie van bevochtigingsmiddelen, verzachtende middelen en occlusieven, dus het is het gemakkelijkst om een vochtinbrengende gezichtslotion te kiezen op basis van uw huidtype: vette of acne-gevoelige huid, gevoelige huid, droge of rijpere huid. Keuze te over, toch? Maar soms is door de bomen het bos niet meer te zien. Was het vinden van de juiste gezichtslotion altijd ook een uitdaging voor u? De serie hannah gezichtslotion producten maakt aan uw zoektocht een eind.

Betere doorbloeding met hannah gezichtslotion: Active Lotion

Een topproduct uit de serie hannah gezichtslotion is Active Lotion, welke de doorbloeding in de huid stimuleert. Daardoor wordt het huidherstel bevorderd. Daarnaast zorgt Active Lotion voor het intensief reinigen en peelen van uw huid. Deze hannah gezichtslotion kunt u onder meer gebruiken bij de verzorging van acne, een grove huid, een vette T-zone en bij een sterk verdikte hoornlaag. Deze hannah gezichtslotion is echter ook uitstekend te gebruiken voor een verouderde huid.

Voeden en hydrateren met hannah gezichtslotion: Cream & Hydrate

Uw gezicht vaart er wel bij als u na het douchen de huid droog dept (niet wrijven) en daarna onmiddellijk hydrateert. Een vochtinbrengende hannah gezichtslotion is een absolute aanrader. Zo is de Cream & Hydrate gezichtslotion perfect om uw huid te voeden en te hydrateren. Deze hannah gezichtslotion is namelijk een combinatie van 24 hour skin balancing met vitamin complex. De vitamin complex in combinatie met de 24 hour skin balancing zorgt ervoor dat vitamines A, D, E, F en K direct door de huid worden opgenomen. De optimale hydratatie van uw huid als gevolg van de vitamin complex maakt dat u daarna significant minder créme nodig heeft.

Lees meer