Zonnebrandcreme

Juvi Protect 10 ml Tag

Deze creme bied zonbescherming aan huidtype I-II (SPF 30) een zeer lichte tot lichte huid, dit type huid word niet of nauwelijks bruin en verbranden snel.

€14,00

 

Cream & Shine

De Cream & Shine combinatie van 24 hour skin balancing met één van de Sun Perfection producten verzorgt en beschermt de huid!

€107,90

 

Fade Treatment 75 ml

hannah fade treatment bied zonbescherming aan huidtype III-IV (SPF 10) een getinte tot donkere huid, dit type huid bruint zeer snel en verbrandt bijna nooit

€59,90

 

Full Lips 4,8 gr

hannah Full Lips is geschikt voor de tere huid van de lippen, deze lipbalm bevat een plantaardige hydroxyproline (aminozuur) die driedubbel de huid verzorgt.

€10,50

 

High Quality 75 ml

Deze creme bied zonbescherming aan huidtype II-III (SPF 15) een lichte tot getinte huid, dit type huidtype is gevoelig voor de zon maar verbranden niet zo snel

€59,90

 

Juvi Protect 75 ml

Deze creme bied zonbescherming aan huidtype I-II (SPF 30) een zeer lichte tot lichte huid, dit type huid word niet of nauwelijks bruin en verbranden snel.

€55,90

 

Zonnebrandcreme

Het hannahhuis richt zich ook op zonnebrandcreme van hannah om uw huid optimaal in goede conditie te houden. Met behulp van de toegevoegde filters doel, huidtype, huidprobleem, doelgroep en producttype, kunt u zonnebrandcreme vinden die aansluit bij uw wensen en behoeften. Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten producten: huidbescherming en lipverzorging in verschillende hoeveelheden. Gaat u binnenkort op (zon)vakantie en bent u op zoek naar een passende zonnebrandcreme van hannah? Dan bent u bij het hannahhuis op de juiste plek!

Neem bijvoorbeeld de hannah Fade Treatment 75 ml. Deze zonnebrandcreme is geschikt voor het huidtype III-IV (SPF 10). Hierbij gaat het eigenlijk om de getinte tot donkere huid. Dit huidtype bruint vaak snel en verbrand daarentegen bijna nooit. Dat betekent niet dat u geen zonnebrandcreme hoeft te gebruiken, want ook deze huid verdient bescherming tegen de zon. Daarnaast heeft deze huid veel aanleg voor de vorming van huidverkleuringen en pigmentvlekken. Wilt u dit tegengaan? Dan is dit een ideale crème met een lage mate van bescherming waarbij zoethout ervoor zorgt dat dit wordt tegengegaan.

Heeft u juist een gevoelige huid? Een lichte tot getinte huid wordt gezien als een gevoelige huid en met de hannah High Quality 75 ml zorgt u ervoor dat uw huid goed is beschermd. Deze zonnebrandcreme oefent een regenererende invloed uit op de huid door de toevoeging van vitamine A en paardenkastanje. Hierdoor voelt uw huid steviger aan. U brengt de crème aan met licht masserende bewegingen.

Het hannahhuis heeft aan alle soorten huiden gedacht. Dat betekent dat de hannah Juvi Protect 75 ml erg geschikt is voor mensen met een zeer lichte tot lichte huid. Dit huidtype vraagt om een zonnebrandcreme met een hoge beschermingsfactor, omdat deze huid snel verbrandt en niet of nauwelijks verkleurt. Daarnaast kunt u zich nog extra beschermen met de hannah Full Lips 4,8 gr. Zo verzorgt u de tere huid van uw lippen tot in de puntjes. 

Lees meer
Shopping Cart Pixel