Zonnebrandcreme

Zonnebrandcreme

Het hannahhuis richt zich ook op zonnebrandcreme van hannah om uw huid optimaal in goede conditie te houden. Met behulp van de toegevoegde filters doel, huidtype, huidprobleem, doelgroep en producttype, kunt u zonnebrandcreme vinden die aansluit bij uw wensen en behoeften. Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten producten: huidbescherming en lipverzorging in verschillende hoeveelheden. Gaat u binnenkort op (zon)vakantie en bent u op zoek naar een passende zonnebrandcreme van hannah? Dan bent u bij het hannahhuis op de juiste plek!

Neem bijvoorbeeld de hannah Fade Treatment 75 ml. Deze zonnebrandcreme is geschikt voor het huidtype III-IV (SPF 10). Hierbij gaat het eigenlijk om de getinte tot donkere huid. Dit huidtype bruint vaak snel en verbrand daarentegen bijna nooit. Dat betekent niet dat u geen zonnebrandcreme hoeft te gebruiken, want ook deze huid verdient bescherming tegen de zon. Daarnaast heeft deze huid veel aanleg voor de vorming van huidverkleuringen en pigmentvlekken. Wilt u dit tegengaan? Dan is dit een ideale crème met een lage mate van bescherming waarbij zoethout ervoor zorgt dat dit wordt tegengegaan.

Heeft u juist een gevoelige huid? Een lichte tot getinte huid wordt gezien als een gevoelige huid en met de hannah High Quality 75 ml zorgt u ervoor dat uw huid goed is beschermd. Deze zonnebrandcreme oefent een regenererende invloed uit op de huid door de toevoeging van vitamine A en paardenkastanje. Hierdoor voelt uw huid steviger aan. U brengt de crème aan met licht masserende bewegingen.

Het hannahhuis heeft aan alle soorten huiden gedacht. Dat betekent dat de hannah Juvi Protect 75 ml erg geschikt is voor mensen met een zeer lichte tot lichte huid. Dit huidtype vraagt om een zonnebrandcreme met een hoge beschermingsfactor, omdat deze huid snel verbrandt en niet of nauwelijks verkleurt. Daarnaast kunt u zich nog extra beschermen met de hannah Full Lips 4,8 gr. Zo verzorgt u de tere huid van uw lippen tot in de puntjes. 

Lees meer