Minder rimpelvorming met hannah nachtcreme

Personal Choice 30 ml duo

Deze creme bevat een botox-achtige en natuurlijke werkstof, welke zorgen voor een unieke DNA-bescherming tegen zon- en stressreacties.

€99,80

 

Remodelling Cream 200 ml

hannah remodelling cream is speciaal ontwikkeld voor het gebruik bij littekens, brandwonden, rosacea en eczeem.

€169,00

 

24-Hour Skin Balancing 10 ml Tag

hannah 24 hour skin balancing werkt als een conditioner voor de huid, zorgt zowel bij mannen als vrouwen en kinderen een zichtbare huidverbetering.

€11,00

 

Juvi-Lite 30 ml

hannah anti aging - hannah Juvi-Lite zorgt voor een stevige en jeugdig ogende huid, met een hoge weerstand tegen schadelijke externe invloeden!

€47,00

 

AANBIEDING

First Aid 30 ml

hannah First Aid biedt een effectieve oplossing die de huid kalmeert, die ontstekingsremmend en jeukstillend werkt en de natuurlijke balans optimaal herstelt!

€42,30 €38,00

 

Personal Choice 30 ml

Deze creme bevat een botox-achtige en natuurlijke werkstof, welke zorgen voor een unieke DNA-bescherming tegen zon- en stressreacties.

€49,90

 

Oxys Genes 30 ml

hannah Oxys Genes zorgt voor een pure en intensieve zuurstofboost in de huid. hannah Oxys Genes laat uw huid er weer stralend uitzien!

€59,90

 

24-Hour Skin Balancing duo

hannah gezichtsverzorging - hannah 24 hour skin balancing werkt als een conditioner voor de huid, zorgt zowel bij mannen als vrouwen en kinderen voor een zichtbare huidverbetering.

€90,00

 

Clear Clearity Cream 125 ml

Deze creme heeft direct voelbare anti-irriterende, verzachtende en kalmerende eigenschappen en staat garant voor een voelbare en zichtbare huidverbetering!

€69,00

 

Cell Recovery Cream 50 ml

Deze crème zorgt voor de verbetering van de vet- en vocht huishouding in de huid. De crème is vooral goed inzetbaar op de rijpere- en de eczeem huid.

€53,00

 

24-Hour Skin Balancing 50ml

hannah 24 hour skin balancing werkt als een conditioner voor de huid, zorgt zowel bij mannen als vrouwen en kinderen een zichtbare huidverbetering.

€45,00

 

Remodelling Cream 50 ml

hannah remodelling cream is speciaal ontwikkeld voor het gebruik bij rimpels,littekens,rosacea en eczeem.

€64,00

 

Uw huid heeft dagelijks te maken met stress en vervuiling. Hierdoor kan het haar elasticiteit en stevigheid verliezen. ’s Nachts, wanneer u slaapt, absorbeert uw huid alle essentiële voedingsstoffen. Het aanbrengen van een nachtcrème voordat u naar bed gaat is dan ook aan te raden. De Personal Choice en Oxys Genes zijn elk een unieke hannah nachtcreme, die verloren gegane voedingsstoffen aanvullen en het verouderingsproces drastisch verminderen.

Een nachtcreme kan verschillende werkingen hebben: een diepvoedende, ultra-hydraterende en herstellende werking. Vaak bevat een nachtcreme een hogere mate aan verzachtende middelen, zodat ze ook in hogere mate hydraterend kunnen werken dan een dagcreme.

Een nachtcreme kan gevoelig zijn voor UV-stralen

Een nachtcreme heeft ook een anti-verouderende, verstevigende, anti-rimpel en liftende werking. Een dergelijke nachtcreme bevat vaak ingrediënten die de vervanging van oude huidcellen door nieuwe versnellen en de verschijning van ouderdomsvlekken, fijne lijntjes en rimpels verminderen. Deze ingrediënten kunnen echter de gevoeligheid van de huid verhogen. De huidgevoeligheid kan toenemen, wanneer ze wordt blootgesteld aan UV-stralen. Dit is één van de redenen waarom een nachtcreme met anti-verouderingswerking niet aan de zon blootgesteld wordt. Een anti-verouderende nachtcreme kan ook hogere niveaus van werkzame bestanddelen bevatten, omdat het specifiek bestemd is voor gebruik ’s nachts.

Minder rimpelvorming met hannah nachtcreme

Bij het ouder worden raken de huidcellen minder actief en verloopt de celdeling trager. De gevolgen laten zich raden: onze huid veroudert, ziet er minder vitaal uit en de eerste rimpels dienen zich aan. Het proces van rimpelvorming valt echter te behandelen met een goede nachtcreme. Personal Choice, een unieke hannah nachtcreme, bevat een ingrediënt die uit de Okraplant wordt gewonnen en uitermate effectief is als anti-verouderingsmiddel. Voorts hebben de uit bruine algen verkregen werkzame bestanddelen een ontstekingsremmende werking. De bestanddelen van deze hannah nachtcreme zorgen tevens voor een unieke DNA-bescherming tegen schadelijke zonnestralen en stress. Heeft u een acnègevoelige huid, dan is de hannah nachtcreme Personal Choice een uitstekende keuze.

Een hannah nachtcreme met zuurstofboost

Net zo uniek is de Oxys Genes, een hannah nachtcreme die de huid een intensieve zuurstofboost geeft. Zuurstof is noodzakelijk voor een goede celstofwisseling van onze huid en een gezonde celvernieuwing. Het resultaat is een gezondere, stevigere, veerkrachtigere, opvallende frissere en stralende huid. De toegevoegde plantaardige ceramiden in deze hannah nachtcreme zijn tevens in staat om ouderdomsverschijnselen als gevolg van overmatige UV-straling tot een minimum te beperken.

Lees meer
Shopping Cart Pixel