Minder rimpelvorming met hannah nachtcreme

Uw huid heeft dagelijks te maken met stress en vervuiling. Hierdoor kan het haar elasticiteit en stevigheid verliezen. ’s Nachts, wanneer u slaapt, absorbeert uw huid alle essentiële voedingsstoffen. Het aanbrengen van een nachtcrème voordat u naar bed gaat is dan ook aan te raden. De Personal Choice en Oxys Genes zijn elk een unieke hannah nachtcreme, die verloren gegane voedingsstoffen aanvullen en het verouderingsproces drastisch verminderen.

Een nachtcreme kan verschillende werkingen hebben: een diepvoedende, ultra-hydraterende en herstellende werking. Vaak bevat een nachtcreme een hogere mate aan verzachtende middelen, zodat ze ook in hogere mate hydraterend kunnen werken dan een dagcreme.

Een nachtcreme kan gevoelig zijn voor UV-stralen

Een nachtcreme heeft ook een anti-verouderende, verstevigende, anti-rimpel en liftende werking. Een dergelijke nachtcreme bevat vaak ingrediënten die de vervanging van oude huidcellen door nieuwe versnellen en de verschijning van ouderdomsvlekken, fijne lijntjes en rimpels verminderen. Deze ingrediënten kunnen echter de gevoeligheid van de huid verhogen. De huidgevoeligheid kan toenemen, wanneer ze wordt blootgesteld aan UV-stralen. Dit is één van de redenen waarom een nachtcreme met anti-verouderingswerking niet aan de zon blootgesteld wordt. Een anti-verouderende nachtcreme kan ook hogere niveaus van werkzame bestanddelen bevatten, omdat het specifiek bestemd is voor gebruik ’s nachts.

Minder rimpelvorming met hannah nachtcreme

Bij het ouder worden raken de huidcellen minder actief en verloopt de celdeling trager. De gevolgen laten zich raden: onze huid veroudert, ziet er minder vitaal uit en de eerste rimpels dienen zich aan. Het proces van rimpelvorming valt echter te behandelen met een goede nachtcreme. Personal Choice, een unieke hannah nachtcreme, bevat een ingrediënt die uit de Okraplant wordt gewonnen en uitermate effectief is als anti-verouderingsmiddel. Voorts hebben de uit bruine algen verkregen werkzame bestanddelen een ontstekingsremmende werking. De bestanddelen van deze hannah nachtcreme zorgen tevens voor een unieke DNA-bescherming tegen schadelijke zonnestralen en stress. Heeft u een acnègevoelige huid, dan is de hannah nachtcreme Personal Choice een uitstekende keuze.

Een hannah nachtcreme met zuurstofboost

Net zo uniek is de Oxys Genes, een hannah nachtcreme die de huid een intensieve zuurstofboost geeft. Zuurstof is noodzakelijk voor een goede celstofwisseling van onze huid en een gezonde celvernieuwing. Het resultaat is een gezondere, stevigere, veerkrachtigere, opvallende frissere en stralende huid. De toegevoegde plantaardige ceramiden in deze hannah nachtcreme zijn tevens in staat om ouderdomsverschijnselen als gevolg van overmatige UV-straling tot een minimum te beperken.

Lees meer