Een hannah dagcreme beschermd en ondersteund de huid!

Brilliant Touch 10 ml Tag

Brilliant Touch zorgt voor zowel een direct optisch gave en heldere teint, als op de langere termijn voor een opzienbarend, intensief en volledig remodellerend effect van de verslapte en verouderde huid!

€20,00

 

Remodelling Cream 200 ml

hannah remodelling cream is speciaal ontwikkeld voor het gebruik bij littekens, brandwonden, rosacea en eczeem.

€169,00

 

Touch of Silk 10 ml Tag

hannah touch of silk zorgt voor een zijde zachte huid, met een perfecte teint en met een egale en mooie matte finish, welke vrouw wil dat niet.

€19,00

 

24-Hour Skin Balancing 10 ml Tag

hannah 24 hour skin balancing werkt als een conditioner voor de huid, zorgt zowel bij mannen als vrouwen en kinderen een zichtbare huidverbetering.

€11,00

 

Juvi-Lite 30 ml

hannah anti aging - hannah Juvi-Lite zorgt voor een stevige en jeugdig ogende huid, met een hoge weerstand tegen schadelijke externe invloeden!

€47,00

 

First Aid 30 ml

hannah First Aid biedt een effectieve oplossing die de huid kalmeert, die ontstekingsremmend en jeukstillend werkt en de natuurlijke balans optimaal herstelt!

€42,30

 

Personal Choice 30 ml

Deze creme bevat een botox-achtige en natuurlijke werkstof, welke zorgen voor een unieke DNA-bescherming tegen zon- en stressreacties.

€49,90

 

Oxys Genes 30 ml

hannah Oxys Genes zorgt voor een pure en intensieve zuurstofboost in de huid. hannah Oxys Genes laat uw huid er weer stralend uitzien!

€59,90

 

Touch of Silk 30ml

hannah touch of silk zorgt voor een zijde zachte huid, met een perfecte teint en met een egale en mooie matte finish, welke vrouw wil dat niet.

€49,90

 

Clear Clearity Cream 125 ml

Deze creme heeft direct voelbare anti-irriterende, verzachtende en kalmerende eigenschappen en staat garant voor een voelbare en zichtbare huidverbetering!

€69,00

 

Cell Recovery Cream 50 ml

Deze crème zorgt voor de verbetering van de vet- en vocht huishouding in de huid. De crème is vooral goed inzetbaar op de rijpere- en de eczeem huid.

€53,00

 

Teint-Up set

Geeft jezelf de mooiste huidteint die je jezelf maar kan wensen, met deze 3 delige Teint-up set van hannah.

€141,00

 

Gedurende de dag wordt uw huid onderworpen aan schadelijke UV-stralen, vervuiling, milieu-invloeden en make-up. Een dagcreme in de ochtend zou in de eerste plaats dus gericht moeten zijn op bescherming en ondersteuning. Elke hannah dagcreme voldoet in ruime mate aan deze eisen.

De vochtinbrengende bestanddelen van een dagcreme zijn bedoeld om de huid te hydrateren, te onderhouden en te beschermen tegen zonneschade en veroudering. Een dagcreme houdt de huid stevig en energiek, maar beschermt ook tegen verbranding en vrije radicalen. Iedere hannah dagcreme wordt vervaardigd uit natuurlijke ingrediënten en is milieuvriendelijk. Een goede dagcreme kan huidproblemen helpen voorkomen of behandelen.

Elke hannah dagcreme is van dermate hoge kwaliteit dat het niet alleen uw huid beschermt, maar deze ook voedt en hydrateert, waardoor het gezonder en stralender oogt.

De allereerste hannah dagcreme

Een topproduct is de hannah 24-hour Skin Balancing, een dagcreme die als een conditioner voor de huid werkt. Dit product is ruim 15 jaar terug als de eerste hannah dagcreme ontwikkeld. De 24-hour Skin Balancing dagcreme bevat huideigen en hoogwaardige ingrediënten zoals vitamine E, jojoba, aloë vera, calendula, sheabutter, hydroviton en zuivere, natuurlijke oliën. Deze bestanddelen leiden tot een zichtbare en voelbare verbetering van uw huid.

Wie deze bijzondere hoge kwaliteit hannah dagcreme gebruikt, merkt na enkele dagen duidelijk het verschil: een prachtige glans en meer souplesse!

De hannah dagcreme met zonbescherming

Een hannah dagcreme die tevens beschermt tegen de schadelijke invloeden van de zon is de High Quality, geschikt voor mensen met een lichte tot getinte huid (SPF 15). Ook oefent deze hannah dagcreme dankzij de toegevoegde vitamine A een regenererende invloed uit op de huid, wat maakt dat de huid steviger aanvoelt.

Heeft u een zeer lichte tot lichte huid, dan is de hannah Juvi Protect (SPF 30) dagcreme wellicht beter geschikt voor u. De hoge SPF bevat de vitamines A en C en de Macadamia-olie werkt beschermend tegen vrije radicalen. Tenslotte is er de Fade Treatment, een hannah dagcreme die uitermate geschikt is voor de getinte tot donkere huid. Deze zorgt voor bescherming tegen de zon en houdt de huid mooi en gezond.

Lees meer