Een hannah dagcreme beschermt en ondersteunt de huid!

Gedurende de dag wordt uw huid onderworpen aan schadelijke UV-stralen, vervuiling, milieu-invloeden en make-up. Een dagcreme in de ochtend zou in de eerste plaats dus gericht moeten zijn op bescherming en ondersteuning. Elke hannah dagcreme voldoet in ruime mate aan deze eisen.

De vochtinbrengende bestanddelen van een dagcreme zijn bedoeld om de huid te hydrateren, te onderhouden en te beschermen tegen zonneschade en veroudering. Een dagcreme houdt de huid stevig en energiek, maar beschermt ook tegen verbranding en vrije radicalen. Iedere hannah dagcreme wordt vervaardigd uit natuurlijke ingrediënten en is milieuvriendelijk. Een goede dagcreme kan huidproblemen helpen voorkomen of behandelen.

Elke hannah dagcreme is van dermate hoge kwaliteit dat het niet alleen uw huid beschermt, maar deze ook voedt en hydrateert, waardoor het gezonder en stralender oogt.

De allereerste hannah dagcreme

Een topproduct is de hannah 24-hour Skin Balancing, een dagcreme die als een conditioner voor de huid werkt. Dit product is ruim 15 jaar terug als de eerste hannah dagcreme ontwikkeld. De 24-hour Skin Balancing dagcreme bevat huideigen en hoogwaardige ingrediënten zoals vitamine E, jojoba, aloë vera, calendula, sheabutter, hydroviton en zuivere, natuurlijke oliën. Deze bestanddelen leiden tot een zichtbare en voelbare verbetering van uw huid.

Wie deze bijzondere hoge kwaliteit hannah dagcreme gebruikt, merkt na enkele dagen duidelijk het verschil: een prachtige glans en meer souplesse!

De hannah dagcreme met zonbescherming

Een hannah dagcreme die tevens beschermt tegen de schadelijke invloeden van de zon is de High Quality, geschikt voor mensen met een lichte tot getinte huid (SPF 15). Ook oefent deze hannah dagcreme dankzij de toegevoegde vitamine A een regenererende invloed uit op de huid, wat maakt dat de huid steviger aanvoelt.

Heeft u een zeer lichte tot lichte huid, dan is de hannah Juvi Protect (SPF 30) dagcreme wellicht beter geschikt voor u. De hoge SPF bevat de vitamines A en C en de Macadamia-olie werkt beschermend tegen vrije radicalen. Tenslotte is er de Fade Treatment, een hannah dagcreme die uitermate geschikt is voor de getinte tot donkere huid. Deze zorgt voor bescherming tegen de zon en houdt de huid mooi en gezond.

Lees meer