Meer souplesse met hannah dag en nachtcreme!

Remodelling Cream 200 ml

hannah remodelling cream is speciaal ontwikkeld voor het gebruik bij littekens, brandwonden, rosacea en eczeem.

€169,00

 

24-Hour Skin Balancing 10 ml Tag

hannah 24 hour skin balancing werkt als een conditioner voor de huid, zorgt zowel bij mannen als vrouwen en kinderen een zichtbare huidverbetering.

€11,00

 

Cream & Hydrate

Cream & Hydrate combineert 24 hour skin balancing met vitamin complex en is de perfecte combinatie om uw huid te hydrateren.

€80,50

 

Cream & Silk

De combinatie Cream & Silk van 24 hour skin balancing met Touch of Silk is de perfecte combinatie om uw huid zijdezacht aan te laten voelen.

€94,90

 

Cream & Bright

Cream & Bright combineert 24 hour skin balancing met Opulence Serum en laat daarmee uw huid weer stralen.

€124,90

 

Juvi-Lite 30 ml

hannah anti aging - hannah Juvi-Lite zorgt voor een stevige en jeugdig ogende huid, met een hoge weerstand tegen schadelijke externe invloeden!

€47,00

 

First Aid 30 ml

hannah First Aid biedt een effectieve oplossing die de huid kalmeert, die ontstekingsremmend en jeukstillend werkt en de natuurlijke balans optimaal herstelt!

€42,30

 

Personal Choice 30 ml

Deze creme bevat een botox-achtige en natuurlijke werkstof, welke zorgen voor een unieke DNA-bescherming tegen zon- en stressreacties.

€49,90

 

Oxys Genes 30 ml

hannah Oxys Genes zorgt voor een pure en intensieve zuurstofboost in de huid. hannah Oxys Genes laat uw huid er weer stralend uitzien!

€59,90

 

Clear Clearity Cream 125 ml

Deze creme heeft direct voelbare anti-irriterende, verzachtende en kalmerende eigenschappen en staat garant voor een voelbare en zichtbare huidverbetering!

€69,00

 

Cell Recovery Cream 50 ml

Deze crème zorgt voor de verbetering van de vet- en vocht huishouding in de huid. De crème is vooral goed inzetbaar op de rijpere- en de eczeem huid.

€53,00

 

AANBIEDING

24-Hour Skin Balancing 50ml

hannah 24 hour skin balancing werkt als een conditioner voor de huid, zorgt zowel bij mannen als vrouwen en kinderen een zichtbare huidverbetering.

€45,00 €40,50

 

Omdat vitamine C uw huid tegen vrije radicalen helpt beschermen, hebben de meeste dermatologen aanbevolen deze vitamine in de ochtend aan te brengen om schade tijdens de dag te voorkomen. Echter blijkt volgens de nieuwste gegevens dat UV-schade voortduurt, zelfs uren nadat u uit de zon bent. Het gebruik van een antioxidant zoals vitamine C zou dus ook in de avonduren kunnen worden voortgezet. Een hannah dag en nachtcreme is het gepaste antwoord hierop. De werkzame bestanddelen werken zowel overdag als ’s nachts aan een zichtbare verbetering van de huid!

Een dag en nachtcreme in één is uiteraard erg handig. Dat scheelt als u moet zoeken naar een potje of een flesje. De hannah dag en nachtcreme bevat bestanddelen die de huid verzorgt, beschermt en hydrateert. Tegelijkertijd bevordert de dag en nachtcreme ook het huidherstel.

Meer souplesse met 24-hour Skin Balancing dag en nachtcreme

hannah 24-hour Skin Balancing is een dag en nachtcreme die de huid extra souplesse en een fantastische glans geeft. Deze unieke crème werd 15 jaar terug als eerste hannah product ontwikkeld, om een zichtbare en voelbare huidverbetering te bewerkstelligen. Tot de actieve, hoogwaardige bestanddelen behoren vitamine E, aloë vera, calendula, jojoba en zuivere, natuurlijke oliën. De dag en nachtcreme werkt als conditioner en geeft vrouwen (én mannen!) een uiterst goed gevoel. Heeft uw huid extra verzorging nodig? Dan kunt u de crème ook in combinatie met hannah Vitamin Complex en hannah producten van de anti aging lijn gebruiken.

Perfecte combinatie met Cream & Hydrate dag en nachtcreme

Cream & Hydrate is een vitamine complex die perfect te combineren is met de 24-hour Skin Balancing. Deze crème hydrateert uw huid maximaal. Wanneer u deze vitamine complex gebruikt voordat u de dag en nachtcreme aanbrengt, dan vindt onmiddellijke opname van de vitaminen A, D, E, F en K door de huid plaats.

Daarna heeft u zichtbaar minder dag en nachtcreme nodig. Dagelijks gebruik van Vitamin Complex, voorafgaand aan de dag en nachtcreme 24-hour Skin Balancing, resulteert in een fris ogende huid en een prachtige teint. Zowel de vitamine complex als de dag en nachtcreme zijn voor alle huidtypen geschikt.

Lees meer