Meer souplesse met hannah dag en nachtcreme!

Omdat vitamine C uw huid tegen vrije radicalen helpt beschermen, hebben de meeste dermatologen aanbevolen deze vitamine in de ochtend aan te brengen om schade tijdens de dag te voorkomen. Echter blijkt volgens de nieuwste gegevens dat UV-schade voortduurt, zelfs uren nadat u uit de zon bent. Het gebruik van een antioxidant zoals vitamine C zou dus ook in de avonduren kunnen worden voortgezet. Een hannah dag en nachtcreme is het gepaste antwoord hierop. De werkzame bestanddelen werken zowel overdag als ’s nachts aan een zichtbare verbetering van de huid!

Een dag en nachtcreme in één is uiteraard erg handig. Dat scheelt als u moet zoeken naar een potje of een flesje. De hannah dag en nachtcreme bevat bestanddelen die de huid verzorgt, beschermt en hydrateert. Tegelijkertijd bevordert de dag en nachtcreme ook het huidherstel.

Meer souplesse met 24-hour Skin Balancing dag en nachtcreme

hannah 24-hour Skin Balancing is een dag en nachtcreme die de huid extra souplesse en een fantastische glans geeft. Deze unieke crème werd 15 jaar terug als eerste hannah product ontwikkeld, om een zichtbare en voelbare huidverbetering te bewerkstelligen. Tot de actieve, hoogwaardige bestanddelen behoren vitamine E, aloë vera, calendula, jojoba en zuivere, natuurlijke oliën. De dag en nachtcreme werkt als conditioner en geeft vrouwen (én mannen!) een uiterst goed gevoel. Heeft uw huid extra verzorging nodig? Dan kunt u de crème ook in combinatie met hannah Vitamin Complex en hannah producten van de anti aging lijn gebruiken.

Perfecte combinatie met Cream & Hydrate dag en nachtcreme

Cream & Hydrate is een vitamine complex die perfect te combineren is met de 24-hour Skin Balancing. Deze crème hydrateert uw huid maximaal. Wanneer u deze vitamine complex gebruikt voordat u de dag en nachtcreme aanbrengt, dan vindt onmiddellijke opname van de vitaminen A, D, E, F en K door de huid plaats.

Daarna heeft u zichtbaar minder dag en nachtcreme nodig. Dagelijks gebruik van Vitamin Complex, voorafgaand aan de dag en nachtcreme 24-hour Skin Balancing, resulteert in een fris ogende huid en een prachtige teint. Zowel de vitamine complex als de dag en nachtcreme zijn voor alle huidtypen geschikt.

Lees meer