Gezichtsverzorging van hannah

Bent u op zoek naar een goede kwaliteit gezichtsverzorging? Kies dan voor de producten van hannah! Het assortiment van hannah bestaat uit veel verschillende cleanses, lotions, crèmes, maskers en andere verzorgingsproducten. Bent u benieuwd naar de producten van hannah? Lees dan snel verder!

Meerdere productlijnen gezichtsverzorging

Het assortiment gezichtsverzorging van hannah bestaat uit verschillende productlijnen. Een van de productlijnen is de hannah line. Hierbinnen vallen alle reguliere verzorgingsproducten. Alle gezichtsverzorging is van zeer hoge kwaliteit en staat garant voor een optimale huidverzorging.

In de categorie ‘gezichtsverzorging’ vindt u bij de producten gedetailleerde informatie over de werking en ingrediënten en hoe u de producten het beste kunt gebruiken. Ook leest u meer over de producten die goed zijn te combineren.

gezichtverzorging van hannah

Wat maakt hannah gezichtsverzorging anders?

Er zijn ontzettend veel producten voor gezichtsverzorging op de markt. Waarin verschillen de producten van hannah?

De producten van hannah verbeteren actief de huid. Ze zijn er op gericht om een beschadigde huid te helpen herstellen. De hannah gezichtsverzorging hebben een uitgebalanceerde samenstelling van huideigen, hoge kwaliteit natuurlijke ingrediënten. Dit resulteert in een zeer krachtige werking.

De hannah gezichtsverzorgingsproducten worden in Nederland ontwikkeld en geproduceerd. Niet vanuit een laboratorium, maar vanuit de dagelijkse praktijk!

Gezichtsverzorging combineren

Een goede dagelijkse gezichtsverzorging is de basis voor een gezonde stralende uit. De producten uit de hannah line zijn hierop ontwikkeld en zijn perfect op elkaar afgestemd. Zo wordt het gewenste resultaat al snel zichtbaar.

De basis van gezichtsverzorging met hannah producten bestaat uit vijf belangrijke stappen, namelijk:

  • Reinigen
  • Peelen
  • Stimuleren
  • Herstellen
  • Beschermen

 

Gezichtsverzorgingsadvies met de hannah huidcoach

Voor iedere stap in het proces voor gezichtsverzorging en reiniging heeft hannah een aantal producten ontwikkeld. Heeft u al eens contact gehad met een huidcoach? Uw hannah huidcoach kan ik namelijk goed informeren over welke producten u het beste kunt gebruiken voor uw huid. Iedere huid is immers anders.

Wilt u weten wat voor uw huid de beste producten zijn? Vul dan eens een huidadvies in. Onze huidcoach zal u dan een persoonlijk advies verstrekken.

 

Lees meer
Filter uw productenhannah Cream & Shine
De Cream & Shine combinatie van 24 hour skin balancing met één van de Sun Perfection producten verzorgt en beschermt de huid!

€102,90

Informatie
hannah Brilliant Touch 10 ml Tag
Brilliant Touch zorgt voor zowel een direct optisch gave en heldere teint, als op de langere termijn voor een opzienbarend, intensief en volledig remodellerend effect van de verslapte en verouderde huid!
hannah Remodelling Cream 200 ml
hannah remodelling cream is speciaal ontwikkeld voor het gebruik bij littekens, brandwonden, rosacea en eczeem.

€169,00

Informatie
hannah 4YOUth 10ml Tag
Magie wordt realiteit dankzij 4YOUth voor onmiddellijke zichtbare, voelbare en langdurig aanhoudende huidverbetering op meerdere fronten!
hannah Touch of Silk 10 ml Tag
hannah touch of silk zorgt voor een zijde zachte huid, met een perfecte teint en met een egale en mooie matte finish, welke vrouw wil dat niet.
hannah 24-Hour Skin Balancing 10 ml Tag
hannah 24 hour skin balancing werkt als een conditioner voor de huid, zorgt zowel bij mannen als vrouwen en kinderen een zichtbare huidverbetering.
hannah Cream & Green
De Cream & Green combinatie van 24 hour skin balancing met skin conditioner is de perfecte combinatie om uw huid weer in balans te brengen.

€104,90

Informatie
hannah Cream & Hydrate
Cream & Hydrate combineert 24 hour skin balancing met vitamin complex en is de perfecte combinatie om uw huid te hydrateren.
hannah Cream & Silk
De combinatie Cream & Silk van 24 hour skin balancing met Touch of Silk is de perfecte combinatie om uw huid zijdezacht aan te laten voelen.
hannah Cream & Bright
Cream & Bright combineert 24 hour skin balancing met Opulence Serum en laat daarmee uw huid weer stralen.

€124,90

Informatie
hannah 4YOUth
Magie wordt realiteit dankzij 4YOUth voor onmiddellijke zichtbare, voelbare en langdurig aanhoudende huidverbetering op meerdere fronten!
hannah Touch of Silk 30ml
hannah touch of silk zorgt voor een zijde zachte huid, met een perfecte teint en met een egale en mooie matte finish, welke vrouw wil dat niet.
*Incl. btw
Pagina 1 van 5