• hannah Enzymatic Skin Peeling 40 ml

hannah Enzymatic Skin Peeling 40 ml

hannah enzymatic skin peeling is een milde, maar zeer effectieve, peeling die tevens voor de tere huid rond de ogen, hals en het decolletè te gebruiken is.
Artikelnummer:
1530470
Levertijd:
Vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Reviews:
€39,00
Incl. btw
Doelgroep: Vrouw, Man, Tiener
Type: Peeling
Structuur: -
Geschikt voor huidtype: Alle Huidtypen
In te zetten bij huidprobleem: Acne, Rosacea, Eczeem, Pigmentatie, Huidirritatie
Productlijn: hannah Basic-Line
Inhoud: 40 ml
Belangrijkste Ingrediënten: Citric acid, Lecithine, Sojaproteïnen, Sorbitol, Toverhazelaar, Vitamine C, Vitamine E

hannah Enzymatic Skin Peeling

kan enkele malen per week (2 à 3 keer) gebruikt worden na de reiniging. Deze peeling bevat niet de bekende en vaak hinderlijke korreltjes. De Enzymatic Skin Peeling is speciaal ontwikkeld voor alle huidtypen ook voor de gevoelige huiden. Deze milde doch zeer effectieve peeling is tevens voor de tere huid rond de ogen te gebruiken alsmede op de hals en het decolletè. Na de reiniging hannah Enzymatic Skin Peeling dun aanbrengen. De enzymen verweken de hoornbrugjes waarmee de hoorncellen onderling verbonden zijn. Reeds na enkele minuten is de peeling droog.

Bij een gevoelige huid verwijdert u deze bij voorkeur met een warm en vochtig micro-wave kompres. Voor de dikkere huid geldt, dat u de peeling beter zachtjes kunt afrubbelen, van binnen naar buiten, van kin naar oor. Dit geeft tevens een extra doorbloeding van de huid. Wanneer de dode hoorncellen volledig zijn verwijderd, voelt uw huid zacht, glad en fris aan, de poriën zijn fijner en de huidstructuur is gladder. Bovendien is uw huid is veel beter ontvankelijk voor de verzorgende, kwalitatief hoogstaande producten die u daarna aanbrengt. Na de peeling en het warme kompres is het aan te raden om na hannah Vitamin Complex aan te brengen voor het optimaal hydrateren en intensief voeden van uw perfect schone en gladde huid.

Zo gebruik je hannah Enzymatic Skin Peeling:

  • Na de reiniging Enzymatic Skin Peeling dun met masserende beweging aanbrengen.
  • Reeds na enkele minuten verwijderen.
  • Bij een gevoelige huid verwijdert u deze bij voorkeur met een warm en vochtig microwavekompres.
  • Voor de dikkere huid geldt, dat u de peeling ook zachtjes kunt ‘afrubbelen’, van binnen naar buiten toe en van de kin richting de oren, alvorens u het microwavekompres gebruikt.
  • Dit geeft tevens een extra doorbloeding van de huid.
  • Tijdens het gebruik van de peeling neemt u een prikkeling waar.
  • Wanneer u geen prikkeling voelt, mag u de behandeling herhalen.
  • Na de peeling en een microwavekompres is het aan te raden om Vitamin Complex of Sparkling Spray aan te brengen voor het optimaal hydrateren en intensief voeden van uw perfect schone en gladde huid.

Je huid voelt heerlijk zacht en schoon na gebruik

Het was even wennen na de traditionele scrubs, maar nu ik het gewend ben vind ik het een heel goed product.

Een heel prettige, iets prikkende peeling voor mijn huid met grove poriën die gauw naar ontstekingen neigt. Ik wrijf na drogen, de peeling van mijn gezicht. Resultaat, een goede doorbloeding en een frisse huid.

Ben aan mijn 2 de pot begonnen, fijn spul!

Zeer fijne peeling wederom van Hannah, ik gebruik deze 2x per week en mijn huid ziet er fantastisch uit.

De Hannah enzymatic peeling is helemaal naar wens. Ik ken hem al door mijn schoonheidsspecialiste, vandaar dat ik hem ook graag bestelde voor gebruik tussen 2 behandelingen bij haar. Een zachte, smeuïge peeling voor de gevoelige huid! Top!

Het is heerlijk voor je huid,werkt prima en heerlijk zacht en werkt echt een super product,ík kan het iedereen aanraden,het is geweldig je gaat ervan stralen,

Een peeling in de vorm van een zachte crème geweldig ik gebruik deze minstens 3keer per week voornamelijk op de kin word superzacht is mijn favoriet geworden

Fijne peeling

De lekkerste/beste peeling die ik gehad heb. Ik heb een heerlijk zacht huidje na het gebruik van de peeling.

Ik vind dat mijn huid hier mooi zacht van word en een frisse uitstraling krijgt.

Geweldig deze peeling maar ik ken hem al dus wist wat ik bestelde
Ben er super blij mee bedankt

Super peeling!

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.

een hele fijne smoothie peeling die zijn werk goed doet. ik ben tevreden over dit product en fan.

De peeking smeert makkelijk, irriteert niet vlak onder de ogen. Geeft een prikkeling op de huid maar niet pijnlijk. Na een paar minuten als de peeling droog is afwassen met een hete kompres en daarna breng ik de nachtverzorging aan. Dit herhaal ik 2-3 X per week. Resultaat een superzachte huid met een mooie gloed en een fijne structuur. Een absolute aanrader dus.

Producten Hanna Superfijne cr̩mes, je voelt dat het echt wat doet voor je huid.

Enymatic peeling Top product! Al na een x gebruik gladdere huid!

Snelle bezorging. Fijn product Snelle bezorging. Fijn product

Perzikvelletje Deze peeling is met geen ander te vergelijken en is makkelijk in gebruik. Als je het in laat drogen en dan van je huid af rult, krijg je een extra zacht perzikvelletje.

Enzymatic skin peeling Dit HANNAH product is het waard om met hoofdletters te worden beschreven! Je huid voelt glad en goed doorbloed aan na gebruik werkelijk een aanrader.

4.8 sterren op basis van 21 beoordelingen Je beoordeling toevoegen