• hannah Cell-Active 45 ml

hannah Cell-Active 45 ml

hannah gezichtsverzorging - hannah cell active zorgt voor een sterke doorbloeding van de huid en is goed toepasbaar bij een vale, onzuivere en schilferige huid
Artikelnummer:
1530551
Levertijd:
Vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Reviews:
€38,00
Incl. btw
Doelgroep: Vrouw, Man, Tiener
Type: Activerende Crème
Structuur: -
Geschikt voor huidtype: Alle Huidtypen
In te zetten bij huidprobleem: Acne, Pigmentatie, Huidirritatie, Grauwe - Vale Huid
Productlijn: hannah Basic-Line
Inhoud: 45 ml
Belangrijkste Ingrediënten: Allantoïne, Aminozuren, Glycerine, Jojoba olie, Methyl Nicotinaat, Sorbitol, Tarweproteïnen, Vitamine E

hannah Cell Active

veroorzaakt een sterke doorbloeding in uw huid en geeft een intensieve zuurstofimpuls. Na enkele minuten ontstaat een weldadige warme gloed, die de zuurstoftoevoer en het transport van werkzame stoffen bevordert. Hierdoor vindt er huidverbetering plaats van een eventueel verminderde doorbloeding. Dit laatste is zeer belangrijk voor een gezonde en vooral stralende huid.

Cell Active is toepasbaar bij iedere vorm van huidverbetering en verzorging, zoals bij een vale, onzuivere en schilferige huid. Het is tevens een doorbloedingsbevorderend product, en werkt hiermee huidverbeterend en huidverjongend. Daar waar er geen doorbloeding is, dient men de huid extra te masseren.

De unieke werkstoffen zijn bovendien uiterst effectief bij de bestrijding van cellulite.Cell Active is tevens een ideaal product voor het duurzaam behouden van een mooi en jeugdig decolleté, een stevige halslijn en lichaamshuid.

Gebruik hannah Cell-Active:

  • Na 14 dagen gebruik (2x per dag), in combinatie met bijvoorbeeld hannah 24-hour Skin Balancing, bereikt u snel een verbluffend resultaat!
  • Na Cell Active brengt u Vitamin Complex aan voor een extra intens effect.
  • Om het effect van Hannah Cell Active nog verder te intensiveren, kan een warme kompres gedurende enkele seconden aangebracht worden.
  • U gebruikt Cell Active op een goed gereinigde en voorbereide huid.
  • Masseer hannah Cell Active in, totdat u een prikkeling voelt en wacht tot roodheid van de huid optreedt.
  • In het begin kan het een vlekkerige roodheid zijn.
  • Daar waar de huiddoorbloeding niet volledig is, zijn vaak tekenen van huidveroudering of huidproblemen.

 

DIT IS EEN THERAPEUTISCH PRODUCT, VOOR DE GEBRUIKSINSTRUCTIE NEEMT DE HUIDCOACH NA AANKOOP CONTACT MET U OP.

 

Je voelt het en je ziet het verschil na een paar dagen gebruik. Geen rode, schilferige kin en neus meer. Huid ziet er een stuk frisser uit ook!

Bij een huidbehandeling dit product mogen ervaren. Geweldig en echt een aanrader als je zoals mij minder snel rood wordt tijdens het sporten of weinig doorbloeding lijkt te hebben in je gezicht. Kan op langer termijn helpen met littekens behandelen en de kwaliteit van je huid verbeteren. Ben blij dat er een product bestaat als deze want een goed doorbloede huid is zeer belangrijk. Ga het binnenkort zelf aanschaffen.

Geweldig product. Ik gebruik dit al jaren.

5 sterren op basis van 3 beoordelingen Je beoordeling toevoegen