hannah Verzorgingssets wat moet u weten?


Het team van Het Hannahhuis hecht er veel waarde aan dat u zo goed mogelijk wordt geïnformeerd over de producten van Hannah. Inmiddels zijn er al een groot aantal Hannah huidverzorgingsproducten. We begrijpen dan ook dat als u voor de eerste keer producten van Hannah wilt aanschaffen de keuze moeilijk te maken is. U zult zich waarschijnlijk vragen stellen zoals welke producten zijn voor mijn huid geschikt, welke producten vullen elkaar goed aan etc. Omdat wij hier veel vragen over kregen hebben we op onze website een pagina waar u een gratis huidadvies aan kan vragen.

Ruime keuze hannah verzorgingssets

Naast het huidadvies hebben we ook een aantal verzorgingssets samengesteld om de keuze voor de juiste producten makkelijk te kunnen maken. Deze Hannah verzorgingssets hebben we zodanig samengesteld dat je in de meeste gevallen kan kiezen tussen een small, medium of large set. Hierbij bevatten de small Hannah verzorgingssets de meest basis producten die voor een specifiek doeleinde kunnen worden gebruikt, de medium sets bevatten een uitgebreidere selectie producten waarmee u al een gedegen huidverzorging kunt uitvoeren. De large Hannah verzorgingssets bevatten alle relevante artikelen voor een bepaald doeleinde, met deze set bent u verzekerd van de beste zorg voor uw huid.

Lees meer
Filter uw producten

hannah Cream & Hydrate
Cream & Hydrate combineert 24 hour skin balancing met vitamin complex en is de perfecte combinatie om uw huid te hydrateren.
hannah Cream & Hydrate Large
hannah gezichtsverzorging - 24 Hour skin balancing + Vitamin Complex Combi Actie
hannah Cream & Shine
De Cream & Shine combinatie van 24 hour skin balancing met één van de Sun Perfection producten verzorgt en beschermt de huid!

€102,90

Informatie
hannah Cream & Bright
Cream & Bright combineert 24 hour skin balancing met Opulence Serum en laat daarmee uw huid weer stralen.

€124,90

Informatie
hannah Cream & Green
De Cream & Green combinatie van 24 hour skin balancing met skin conditioner is de perfecte combinatie om uw huid weer in balans te brengen.

€104,90

Informatie
hannah Cream & Silk
De combinatie Cream & Silk van 24 hour skin balancing met Touch of Silk is de perfecte combinatie om uw huid zijdezacht aan te laten voelen.
hannah Wintercare Set
Deze hannah Wintercare set is de ultime huidverzorgingssets voor de koude winterdagen. Gaat u op ski vakantie, dan is deze Wintercare set precies wat uw huid nodig heeft

€131,90

Informatie
hannah Bath & Body set
Verzorg ook je lichaam met de huidverzorgingsproducten van hannah, verkrijgbaar in een mooie duo set.
hannah Acne set
Ga Acne te lijf met deze effectieve hannah Acne Set. Deze set bevat 3 producten die volledig op elkaar zijn afgestemd om Acne grondig aan te pakken.
hannah Peel & Mask Set
Met deze Peel & Mask set heb je alles in huis om je huid regelmatig een extra grondige reiniging te geven. Deze set is nu tijdelijk ✓extra voordelig geprijsd
hannah Energy Boost Set
Geef je huid weer energie met deze hannah energy boost set. Deze set is ✓extra voordelig geprijsd en ✓gratis thuis bezorgt
hannah Cleansing Duo
hannah gezichtsverzorging - hannah Sensitive Skin lotion + Cleansing Milk
*Incl. btw
Pagina 1 van 3