Geef ook een Cadeaubon cadeau!

Heeft u er wel eens moeite mee om het perfecte cadeau te vinden voor iemand op het werk of in uw vriendenkring? Heeft u geen idee waar die jarige medewerker of die nieuwe collega van houdt? En vindt u tóch het belangrijk om een goed cadeau te geven waarvan u zeker weet dat het een absolute meerwaarde in iemands leven zal hebben? Kies voor een cadeaubon: de hannah cadeaubon, leuk om te krijgen én te geven!

De hannah cadeaubon, altijd een goed geschenk

Geschenken zijn een tastbare manier om te laten weten dat u iemand waardevol vindt. Maar tijdens verjaardagen en feestdagen kan het uitzoeken van de juiste cadeautjes voor uw medewerkers, de nieuwe leden in de familie en zelfs voor uw vrienden een ware uitdaging zijn. Zoveel mensen, zoveel wensen. En dat maakt het vaak niet eenvoudig om het juiste cadeau te vinden. Een cadeaubon is dan een uitkomst. Met een hannah cadeaubon geeft u altijd een goed geschenk.

Producten naar eigen keuze met de hannah cadeaubon

Wie een hannah cadeaubon ontvangt, kan daarmee geheel naar eigen keuze producten uit onze webshop aankopen. Dat kan variëren van badproducten en reinigingsproducten tot zonbeschermende en huidherstellende producten, die allen een effectieve en duurzame huidverbetering ten doel hebben. De ontvanger van de cadeaubon kan helemaal zelf bepalen welke producten hij of zij kiest. Een hannah cadeaubon is dan ook een geweldige manier om uw collega’s of uw familie en vrienden te laten zien dat u om hen geeft!

Geweldige gezichtsbehandelingen met de hannah cadeaubon

Met de cadeaubon kunt u meer dan alleen onze hoogwaardige producten aankopen. De cadeaubon kan eveneens worden ingeleverd voor één van de gezichtsbehandelingen. Onderdeel daarvan is een uitgebreide huidanalyse en het meten van de huid op vocht- en vetgehalte. Het meten van de pH-waarde, melanine- en erytheemwaarde is tevens een optie. Bij inlevering van de cadeaubon kunt u al deze mogelijkheden uitvoerig bespreken.

Een prachtig huidverzorgingsboek met de hannah cadeaubon

Tenslotte bestaat de mogelijkheid om middels de cadeaubon het hannah Huidverzorgingsboek “Huid en meer…” in bezit te krijgen. Daarin delen huidprofessionals hun deskundigheid en ervaring. Informatie en tips over onder andere huidverzorging, huidverbetering, voeding en visagie vindt u in dit prachtig boek. Voor de feestdagen een geweldig cadeau. En dat geldt voor alle producten en diensten die u met de cadeaubon kunt aanschaffen!

Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 1