Leuke hannah cadeaus vind je hier!

Vind het perfecte geschenk voor hem of haar, met hannah cadeaus! Een geschenkpakket kan variëren van reinigende huidverzorgingsproducten en peelings tot stimulerende en herstellende huidverzorgingssets, maar ook specials zoals onze huidverzorgingsboeken en unieke toilettasjes of een combinatie van allemaal. Het juiste geschenk vinden voor de mensen om wie je geeft is nu helemaal niet moeilijk meer: met hannah cadeaus geeft u altijd het juiste geschenk!

De perfecte gift set voor hem of haar is binnen handbereik. Bij hannah is er een prachtige selectie van gift sets met unieke en hoogwaardige huidverzorgingsproducten om een effectieve, zichtbare en duurzame huidverbetering te bewerkstelligen, met inbegrip van exclusieve aanbiedingen en specials. Stel met hannah cadeaus uw eigen gift set samen: voor alle huidtypen zijn er producten waar hun huid van zal genieten! Maar uzelf verwennen mag natuurlijk ook, want wat is er nu heerlijker dan uzelf te verwennen met hannah cadeaus?

Zonbeschermende hannah cadeaus

Vind het perfecte geschenk voor uw dierbaren kies uit topkwaliteit huidverzorgingsproducten. Een geschenkpakket met hannah cadeaus zou kunnen bestaan uit verschillende producten van Sun Perfection, de speciale productlijn van hannah zonbescherming. Daartoe behoren Fade Treatment met spf 10, speciaal voor huidtype III-IV (wordt snel bruin, maar gevoelig voor huidverkleuringen en pigmentatie) en High Quality met spf 15, speciaal voor huidtype II-III (lichte tot getinte huid). Tot het assortiment behoort ook Juvi Protect met spf 30, speciaal ontwikkeld voor huidtype I-II (zeer lichte tot lichte huid). De speciale Sun Perfection productlijn wordt gecompleteerd door Full Lips, een zijdezachte lippenbalsem met spf 15.

Gezichtsverzorgende hannah cadeaus

Ons gezicht heeft behoeften, dat weten we allemaal. De toonaangevende hannah gezichtsproducten voldoen in meer dan ruime mate aan onze specifieke behoeften. Een geschenkmand met hannah cadeaus speciaal voor het verwennen en herstellen van ons gezicht kan met recht een waardevol geschenk worden genoemd, waarmee u uw dierbaren met de feestdagen ook inderdaad kunt verwennen. Er is keuze uit de hannah dagcrèmes, nachtcrèmes, dag- en nachtcrèmes, gezichtsmaskers, oogcrèmes en lippenbalsem. Vorm met de diverse hannah cadeaus een prachtige symfonie van unieke gezichtsverzorgende producten!

Speciaal verpakte hannah cadeaus

Heeft u al een prachtig pakket aan huidverzorgingsproducten samengesteld, dan completeert u het geheel door de hannah cadeaus in één van de luxe hannah toilettassen mee te geven. U heeft keuze uit de grote toilettas met een brede opening aan de bovenzijde en een opbergvakje aan de binnenzijde of de kleine toilettas, die perfect in ue handtas past en waarin u altijd 2 hannah miniverpakkingen, 24 hour skin balancing 10 ml, juvi protect 10 ml, 4youth 10 ml of Touch of Silk 10 ml mee kunt nemen voor onderweg. Zegt u nou zelf: wat is een idealer geschenk dan een serie heerlijke gezichtsverzorgende, huideherstellende of zonbeschermende hannah cadeaus, verpakt in een prachtige hannah toilettas?!

Lees meer