Verwen je moeder met dit Moederdagcadeau

  • Geplaatst op
  • Door Saskia Spee

Het blijft toch vaak lastig, wat ga je je (schoon)moeder dit jaar weer geven voor Moederdag? Wij kunnen het ons goed voorstellen en helpen je daarom graag om je moeder even goed in de watten te leggen. Ben je benieuwd welke beauty’s wij voor je hebben? Lees dan snel verder! Wij kunnen jou in ieder geval al verklappen dat je hoe dan ook een Moederdagcadeau tegenkomt die aansluit bij hetgeen wat je moeder een glimlach zal bezorgen.

Top Moederdagcadeau: Touch of Silk 45 ml

Met deze crème egaliseer je niet alleen je huid, maar je matteert hem ook meteen. Dit is mogelijk door de rijke mix van hoogwaardige ingrediënten in dit product. Twee vliegen in één klap dus! Is jouw moeder ook zo’n fan van de Touch of SIlk van hannah? Met dit Moederdagcadeau laat je je moeder hoe dan ook stralen op Moederdag. Een ander woord voor dit product is ook wel dé teintverbeteraar! Als je moeder dit product wel vaker in huis heeft, dan kun je ook gebruikmaken van onze staffelkorting. Deze staffelkorting betekent tien procent korting wanneer je de Touch of Silk koopt, maar wanneer je er twee of drie koopt krijgt je vijftien of twintig procent korting. Dit product is ook niet zomaar een product, maar een echt giftproduct en daarom ook ideaal als Moederdagcadeau! 
 

Op zoek naar een ander Moederdagcadeau? 

Het hannahhuis heeft een uitgebreid assortiment beautyproducten van hannah. Dit zijn niet zomaar verzorgingsproducten, maar juist deze producten van hannah zorgen voor net dat beetje extra’s voor  de huid. Het is misschien geen product wat je moeder altijd in huis heeft, maar daarom wel extra leuk om als Moederdagcadeau te geven! De Opulence Serum is in de (maand)aanbieding voor € 72,- waarmee de huid weer geheel gaat stralen waarbij camoufleren niet meer nodig is. Je kunt ook kiezen voor een combinatiepakket van de hannah Combi Actie Juvi Lite & Vitamin Complex. Deze beautyproducten vullen elkaar perfect aan! Ook hebben we de Skin Balancing 45ml van hannah in de aanbieding. Op dit Moederdagcadeau krijg je tien procent korting, maar wanneer je er twee of drie koopt krijg je zelfs vijftien of twintig procent korting. Het voordeel van dit product is dat niet alleen je moeder ervan kan genieten, maar dat deze ook prima geschikt is voor kinderen en mannen. Het wordt ook wel het paradepaartje genoemd binnen het assortiment van hannah.
 

Kom je er niet helemaal uit welk Moederdagcadeau je het best kunt kopen? Dan kun je ons altijd even een mailtje sturen of bellen! Wij geven je graag advies om je moeder optimaal te verwennen.