0
GRATIS VERZENDING IN NL & BE
OP WERDAGEN VÓÓR 17:00u BESTELD, ZELFDE DAG VERZONDEN!
GRATIS RETOURNEREN IN NL & BE

Door Rachel Jansen

Voor een subtiele sunkissed glow!

De meeste mensen gebruiken make up om hun onzuiverheden en lijntjes te verbergen. Hierover zijn veel fabeltjes en feitjes in omloop of het wel of niet goed is voor de huid. Dit verschilt heel erg per product, dat niet alleen, ook is het belangrijk om de huid goed te reinigen wanneer je make up hebt gebruikt. Als je dit namelijk niet doet zorgt het ervoor dat je poriën op een gegeven moment verstopt raken. Hierdoor kan de huid in een nog slechter staat terecht komen.

 

Hannah Touch of Colour

Gelukkig zijn er ook producten ontwikkelt die de huid niet zo snel laten verstoppen. Hannah heeft hiervoor de Touch of Colour ontwikkeld. Dit product wordt niet zo zeer als make up product verkocht, maar eerder als een finishing touch crème. Je kunt het een beetje vergelijken met een bb of cc crème. Deze zijn vaak ook licht getint en toch zitten er goede voedingsingrediënten in. In de Touch of Colour zitten siliconenoliën, deze zijn goed om het vochtgehalte in de huid te reguleren. Daardoor zal de huid ook niet vet of droog worden.

 

De crème zorgt niet alleen dat de huid goed verzorgd wordt, maar ook dat de fijne lijntjes worden ingevuld en het geeft een optisch effect van rimpelvermindering. Dit komt door de combinatie van ingrediënten die worden gebruikt.

 

De touch of colour is voor ieder huidtypen weggelegd en past zich ook aan op de huidskleur. Het ingrediënt Ronaflair flawless zorgt daarvoor, het geeft de huid ook een mooie bronzing effect. De huid zal hierdoor mooi gaan stralen.

hannah touch of silk

De Touch-Family

Als je al vaker hannah producten gebruikt hebt, zal de naam touch je wellicht bekend voor komen. De Touch of Colour hoort namelijk ook bij de wel bekende Touch family, met o.a. de Touch of Silk en Brilliant Touch. De Touch of Silk is meer een dagcrème en de Brilliant Touch is een anti-aging crème. De Touch of Colour is dus perfect om te gebruiken na een van deze producten. Zo blijft de huid de hele dag verzorgd en voelt het prettig aan.

Verpakking van de Touch of Colour

De Touch of Colour hoort bij de red line van hannah. Hierdoor heeft de creme ook een rode verpakking om duidelijk te maken dat de Touch of Colour in deze lijn hoort. Het is een prettig formaat, maar als je het product liever een keertje uit wil testen en niet meteen een grote flacon wil kopen, heb je ook de 10 ml variant. Deze is dan wit met rode letters en is ideaal om uit te testen. Niet alleen dat, dit kleine formaatje is ook heel fijn om mee te nemen op reis. Het neemt nauwelijks plaats in beslag en vaak heb je toch niet veel product nodig als je op reis bent. De grote variant is 30 ml en heeft dus een rood uiterlijk met witte letters en een zilver dopje. De Touch of Colour heeft net zoals vele andere producten van hannah een gemakkelijk pompje. 

 

Structuur van de Touch of Colour

Wanneer je het pompje indrukt, komt er een redelijk oranje/bruine crème uit. Dit verandert snel wanneer je de crème verdeeld over de huid. Op de foto lijkt de crème nog redelijk oranje, maar in het echt viel dit wel mee. De kleur past zich dan al redelijk aan de huid aan. De geur is ook lekker fris en heeft niet zo’n typisch foundation geur, maar eerder van een frisse crème. De Touch of Colour voelt heel licht aan. Je voelt dan ook bijna niet dat er iets op je huid zit. Ik zelf vind dat altijd heel prettig.

 

 

Gebruik van de Touch of Colour

Zorg ervoor dat de huid goed gereinigd is. Daarna kun je de producten van de Red line gebruiken, voor een uiteindelijk optimaal resultaat. Nadat de huid goed verzorgd is kun je de Touch of Colour aanbrengen op de huid. Voor als je een open hals hebt, kun je de crème ook aanbrengen in de hals en eventueel ook de decolleté meenemen. En tada je hebt een summer glow, zelfs wanneer het winter is.

 

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking