0
GRATIS VERZENDING IN NL & BE
OP WERDAGEN VÓÓR 17:00u BESTELD, ZELFDE DAG VERZONDEN!
GRATIS RETOURNEREN IN NL & BE

Door Rachel Jansen

Ontdek hannah's Hydro Mask

hannah Hydro Mask, onmisbaar in de zomer!

De meeste zullen het wel kennen in de zomer, je huid is anders dan normaal. Vaak ben je meerdere lagen zonnebrand op je huid aan het smeren. Hier kan de huid wat vet op reageren. Zelfs als je altijd een droge huid ervaart. Het kan natuurlijk ook dat je normaal een vette huidstructuur hebt en dat het in de zomer met hoge tempraturen een stuk droger is. Dat kan komen door het chloorwater uit zwembaden of de zon die je huid kan uitdrogen. Dit probleem kan ervoor zorgen dat je na je leuke vakantie, juist meer last krijgt van bepaalde huidaandoeningen.

 

Het hannah Hydro Mask

Met dat probleem zijn ze bij het cosmeticamerk hannah aan de slag gegaan. Ze hebben namelijk het product, Hydro Mask ontwikkeld. Dit is een gezichtsmasker dat ervoor zorgt dat de huidconditie behouden of verbeterd wordt. Het masker hydrateert namelijk de huid. Belangrijke ingrediënten die in het masker zitten zijn onder andere: Aminozuren, Hylaluronzuur, Tarwekiemolie en Vitamine E. Dit zorgt ervoor dat als je het product met regelmaat gebruikt, de huid simpelweg wat meer vocht vasthoudt. Hierdoor droogt je uit minder snel uit. Het masker is te gebruiken voor elk huidtype.

 

Verpakking van Hydro Mask

De verpakking van het hannah Hydro Mask product, is simpel en gemakkelijk in gebruik. Het is een langwerpige flacon. Dat net zoals alle andere hannah producten niet al te vol staat met veel tekst. Je ziet duidelijk welk product je aan het gebruiken bent, door de grote tekst op de flacon van de Hydro Mask. Het product is ook makkelijk mee te nemen op bijvoorbeeld je vakantie, want het neemt niet veel ruimte in beslag. Wanneer je het masker wilt gebruiken, haal je de dop eraf, waardoor er een pompje tevoorschijn komt. Dit pompje is erg handig. Het zorgt ervoor dat wanneer je het Hydro mask gaat gebruiken, je een goede dosering gebruikt. Je hebt wel een paar pompjes nodig voor een keer het gebruik van het masker, maar je zult niet snel te veel gebruiken.

Hydro Mask Pompje
 
Structuur van Hydro Mask

Het hannah Hydro Mask, heeft een soepele structuur. Dat zou je niet per se denken, wanneer je het product uit het pompje drukt. Het Hydro Mask heeft dan namelijk een redelijk vaste structuur. De kleur van het masker is wit. Als je eenmaal het product op de huid hebt aangebracht, veranderd de structuur. Het Hydro Mask wordt dan namelijk doorzichtig en voelt heel licht aan op de huid. Je merkt ook direct dat het verkoelend is voor de huid. Wat prettig aanvoelt. Zeker wanneer je iets te lang in de zon hebt gelegen. De geur van het masker is precies hoe het product ook aanvoelt, fris.

 

Hydro Mask Structuur

 
Gebruik van Hydro Mask

Het hannah Hydro Mask is ook nog eens makkelijk is gebruik. Je kunt het masker makkelijk elke dag gebruiken als je het wilt en nodig vindt. Als het niet dagelijks lukt is een paar keer per week ook voldoende. Je brengt het Hydro Mask dun aan op de huid. Laat het vervolgens 5-10 minuten zitten. Haal het er vervolgens af. Het beste is om het met een hannah microwavekompres doek te doen. Als het gezicht helemaal schoon is kun je er een passende crème op doen van hannah. 

 

Effecten na gebruik van Hydro Mask

Na het gebruik van het Hydro Mask, voelt de huid zacht en soepel aan. Voor als je misschien iets te lang in de zon hebt gelegen kan je huid ook heel kalmerend aanvoelen. Het masker werkt dan ook een beetje als een soort aftersun. De huid is namelijk weer helemaal gevoed.

 

TIP: als de huid wat verbrand of geïrriteerd aanvoelt, kun je het masker ook even voor gebruik in de koelkast zetten. Dit geeft een extra verfrissend gevoel. Zeker na het liggen braden in de zon.

 

Ben je overtuigt van dit product, koop het dan hier!

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking