0
GRATIS VERZENDING IN NL & BE
OP WERDAGEN VÓÓR 17:00u BESTELD, ZELFDE DAG VERZONDEN!
GRATIS RETOURNEREN IN NL & BE

Door Saskia Spee

Hoe voorkom ik een schrale huid tijdens de wintermaanden?

Hoe ontstaat een schrale huid eigenlijk?


Buiten is het koud en binnen warm, dit zijn zware tijden voor onze huid. Met de seizoensveranderingen veranderen ook de behoefte van de huid. In de winter is een goede verzorging dan ook heel erg belangrijk! In de winter kleden we ons warm aan om lekker warm te blijven, maar hoe zit dat met de huid? Ook de huid heeft behoefte aan een ‘winterjasje’. Bij een buitentemperatuur onder de 8 graden schakelen de talgkliertjes over op een soort spaarstand. Door deze spaarstand wordt de huid minder goed beschermd en het vocht kan sneller verdampen, de kans op een schrale huid wordt daardoor sterk verhoogt. In huis is er vaak sprake van een droge lucht, door de centrale verwarming, waardoor droogrimpeltjes en schilferige, ruwe plekjes op de huid kunnen ontstaan.

Een verzorgende crème biedt uitkomst!


Geen gewone crème maar een crème waarin meer lipiden (vetten) zitten zoals bijvoorbeeld de hannah Cell Recovery, deze crème zorgt ervoor dat de vocht/vethuishouding weer in balans komt. Doordat er een vetfilmpje over de huid word gelegd vermindert het vochtverlies en de oliën zorgen voor een natuurlijke penetratie van de huideigen vetten. Dit is dus een uitermate geschikte creme om de huid extra te beschermen tegen de winterkou! Samen met het krachtige Skin Elixer serum heb je een krachtig duo om zowel vocht en vet goed in balans te houden tijdens de koude wintermaanden!!

hannah Skin Elixer is een serum wat de huid een ware vochtinjectie geeft! Vooral de huid rondom de ogen heeft in de winter extra verzorging nodig. Rond de ogen is de huid slechts een halve millimeter dik, dat is een derde van de huiddikte van de rest van het gezicht. Doordat de huid zo dun is zal ze snel uitdrogen. In dit jaargetijde is het aan te raden om vooral rond je ogen extra te smeren. Dit kun je dus heel goed doen met de Skin Elixer, je kunt het alleen rond je ogen gebruiken maar ook over je hele gezicht. Skin Elixer is een krachtig hydraterende emulsie die voor extra verzorging zorgt van de vochtarme huid onder uw creme. Rond de ogen, hals, décolleté en handen, waar huidveroudering zich het eerst manifesteert, zorgt Skin Elixer voor extra vitaliteit en herstel van de vochtbalans van de huid. Gelee Royale (Koninginnegelei), pro-vitamine B5, vitamine E, hyaluronzuur, mineralen en kruidenextracten geven de huid een regelrechte energiestoot!

Zo bestrijd je winterse bleekheid


Een door de kou geteisterde teint ziet er vaal en grauw uit, dit wordt ook wel winterse bleekheid genoemd. Wat nodig is, is een energiestoot waardoor de huidcellen weer snel geactiveerd worden. Hulp vind je in de hannah Cell Active die ervoor zorgt dat de doorbloeding optimaal blijft. De Cell Active veroorzaakt een sterke doorbloeding in uw huid en geeft een intensieve zuurstofimpuls, in een mum van tijd ziet het gezicht er weer stralend fris en rozig uit. 

Ook de lippen hebben in de winter extra bescherming nodig


De mond heeft geen talgkliertjes om voor een beschermend laagje te zorgen, hierdoor reageert de huid van de lippen zeer gevoelig op kou en nattigheid. Als de huid gaat trekken, ga je deze automatisch met de tong bevochtigen. Daardoor droogt de huid nog meer uit, wordt ruw en er ontstaan kloofjes. Het is daarom raadzaam om bij vorst altijd een verzorgende stift bij de hand te hebben en regelmatig de lippen in te smeren om de lippen soepel te houden. hannah Full Lips bevat een plantaardige hydroxyproline (aminozuur) die driedubbel de huid verzorgt. Het stimuleert de samentrekking van collagene vezels, beschermt het elastin en beschermt fibroblast tegen vrije radicalen. Dit driedubbele effect speelt een fundamentele rol in het herstellen en biedt optimale voorwaarde van soepelheid,vochtherstellend en de compactheid van de huid.

Bescherm je tegen de winterzon!


Ook hier moet de huid tegen beschermd worden in de wintermaanden! Zeker als u op wintersport gaat is belangrijk om uw huid goed te beschermen tegen UV straling. hannah Juvi Protect is een beschermer met een factor 30, deze beschermt uw huid voldoende in de winterzon! Maar daarnaast beschermd deze crème ook tegen vrije radicalen met antioxidanten, zoals de ingrediënten Macadamia olie en de vitamines A en C. hannah Juvi Protect neemt daarnaast irritatie en roodheden weg en heeft een kalmerende functie dankzij Aloë Vera.

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking