0
GRATIS VERZENDING IN NL & BE
OP WERDAGEN VÓÓR 17:00u BESTELD, ZELFDE DAG VERZONDEN!
GRATIS RETOURNEREN IN NL & BE

Door Jeroen

Het hannahhuis trotse sponsor van KIKA

Het hannahhuis trotse sponsor van Kika kinderkankervrij!


Doordat wij in ons gezin persoonlijk zijn geraakt door kinderkanker weten we hoe belangrijk het werk van KIKA is in de strijd tegen deze ziekte. Al langere tijd zochten wij naar een goed doel waar wij als webshop achter kunnen staan en welke we een warm hart toedragen. In ons hart wilden we altijd al iets doen voor één van de goede doelen maar konden we nooit een echte keuze maken, totdat we werden geconfronteerd met kinderkanker in ons eigen gezin.

Je leven staat even op zijn kop!


We weten het nog goed, kerstavond 2015 rond de klok van 19:00u kregen we de uitslag van de onderzoeken; uw kind heeft een rhabdomyosarcoom, ofwel kanker aan de spieren en weke delen, in een ver uitgezaaide vorm. Op dat moment valt de wereld even stil en kom je in een wereld die volledig in het teken van kanker komt te staan. Een behandel traject van 6 maanden Chemo in combinatie met zeer zware bestralingen, bij goede resultaten, daarna nog eens een behandeltraject van 48 weken met chemospuitjes en wekelijks een dosis chemo door het infuus. Even aan niets anders meer kunnen denken als aan die ene verschikkelijke ziekte.


Maar het leven gaat door!


Inmiddels zijn we ruim 8 maanden verder en heeft onze zoon zijn eerste behandeltraject met succes doorlopen en zijn de kankercellen bestreden. Dit is het moment dat we ons zijn gaan realiseren dat als KIKA er niet was geweest dit traject er wel eens heel anders uit had kunnen zien. Gelukkig kunnen we zeggen dat er inmiddels een start is gemaakt met het tweede, zogenaamde, nabehandeltraject van 48 weken en dat we de goede weg zijn ingeslagen. Echetr hoe dit traject zal gaan verlopen weet niemand, maar we hopen van harte dat we hierna kunnen zeggen dat het onder controle is.

Een Pluim voor KIKA


In de afgelopen 8 maanden hebben we van dichtbij gezien welke strijd ons kind heeft moeten afleggen. Door de inzet van KIKA en de goede zorg van het Emma Kinderziekenhuis hebben wij het geluk dat ons kind in ieder geval een behandeltraject kan ondergaan en dat er weer kansen bestaan. Zonder KIKA was de kans op genezing vele malen kleiner en er mogelijk helemaal niet geweest. Ondanks het feit dat we de eindstrijd nog niet behaald hebben geeft het ons de kracht om door te strijden!

De Feiten over Kinderkanker

  • Ieder jaar krijgen 500 tot 550 kinderen kanker.
  • Er zijn jaarlijks 800 kinderen onder actieve behandeling.
  • Het overlevingspercentage ligt momenteel op 75% 
  • Kinderkanker de meest voorkomende doodsoorzaak door ziekte bij kinderen 
  • Er zijn meer dat 20 verschillende vormen van kinderkanker, waarvan Leukemie de meest voorkomende.
Voor het hannahhuis dus een goede reden om KIKA kinderkankervrij te sponsoren!
 

Hoe gaan wij KIKA ondersteunen?

Het hannahhuis zal KIKA met diverse acties gaan ondersteunen, je kan hierbij denken aan het sponsoren van het RUN for KIKA team "Strijders" https://www.runforkika.nl/strijders , Productacties in onze webshop zoals momenteel de actie Touch of Silk 45ml met 5 euro korting en waarbij het "strijders"team per aangekochte pot sponsoren met 5 euro, het voeren van het KIKA logo in al ons mailverkeer etc.etc. volg ons op Facebook, Twitter, email en onze webshop over de speciale acties die we voor dit goede doel onedrnemen. 


Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking