0
GRATIS VERZENDING IN NL & BE
OP WERDAGEN VÓÓR 17:00u BESTELD, ZELFDE DAG VERZONDEN!
GRATIS RETOURNEREN IN NL & BE

Door Evi

hannah gaat voor een natuurlijke aanpak.

Met het oog op het milieu en het overbodig gebruik van plastic, bijsluiters en verpakkingen heeft Nederlands cosmeticamerk hannah kritisch gekeken naar haar eigen lijn. Het past ingrediënten en verpakkingen aan naar de maatstaven van vandaag de dag én de toekomst.

hannah staat voor een natuurlijke aanpak van de huid door de bekende bindweefselmassage. De hannah producten voor thuisgebruik sluiten hier natuurlijk op aan. Doordat hannah volledig in Nederland geproduceerd wordt beheren zij het productieproces van A tot Z en kunnen zij in iedere stap bewuste(re) keuzes maken. Zijn doosjes om producten en bijsluiters met beschrijvingen echt nodig?

Bij de oprichting van het merk hannah gold dat alles glamoureus en chic moest zijn. Vandaag de dag kijken consumenten anders naar merken en gaat hannah terug naar de basis. De luxe verpakkingen maken plaats voor recyclebare tubes en potjes.

Recent zijn de Opulence Serum en Asolution Serum veranderd van verpakking. Nu zijn de 24-Hour Skin Balancing, de Remodelling Cream, de Cell Recovery Cream, de Cell Active, de Enzymatic Skin Peeling en Cleansing Clay aan de beurt. Deze producten zitten in een nieuwe recyclebare verpakking met een inhoud van 65ml. Men krijgt hierdoor meer waar (inhoud) voor hun geld krijgt.

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking