Gezichtsverzorging

Gezichtsverzorging van hannah

hannah kent een aantal productlijnen, één daarvan is "hannah Line". Binnen deze productlijn vallen alle reguliere gezichtsverzorging producten zoals cleansers, lotions, cremes, maskers etc. Deze gezichtsverzorging producten zijn van zeer hoge kwaliteit en staan garant voor een goede verzorging van uw huid. In de categorie gezichtsverzorging kunt u bij de producten gedetailleerde informatie vinden over de werking van de producten en hoe u ze het beste kunt gebruiken. Ook vind u informatie over producten welke u goed zijn te combineren.

gezichtsverzorging van hannah wat is het verschil met andere merken?

producten van hannah werken huidverbeterend, ze zijn erop gericht een beschadige huid te helpen herstellen. Alle hannah producten hebben een uitgebalanceerde samenstelling, van huideigen, hoog gekwalificeerde natuurlijke ingrediënten die gezamenlijk een krachtige werking teweeg brengen. De hannah producten zijn perfect op elkaar afgestemd en zo ontwikkeld, dat het gewenste resultaat al snel zichtbaar wordt. De hannah producten worden in nederland ontwikkelt en geproduceerd en worden niet vanuit een laboratorium ontwikkeld, maar vanuit de dagelijkse praktijk!

Een goede dagelijkse verzorging van de huid is de basis voor een gezonde stralende huid. De gezichtsverzorging producten uit de hannah line zijn speciaal hierop ontwikkeld en goed op elkaar afgestemd. De basis van gezichtsverzorging met hannah producten bestaat uit 5 stappen te weten;

  • Reinigen
  • Peelen
  • Stimuleren
  • Herstellen
  • Beschermen

Voor elke specifieke stap in het reinigingsproces heeft hannah een aantal producten ontwikkeld, uw huidcoach kan u prima informeren over welke producten het beste te gebruiken zijn voor uw huid. Wilt u weten wat voor uw huid de beste producten zijn, vul dan eens een huidadvies in, onze huidcoach zal u dan een op maat gemaakt advies verstrekken.

Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 4