De beste Anti Aging Creme van hannah

Anti Aging creme van hannah

Om de natuurlijke huidveroudering te vertragen heeft hannah een aantal goede anti aging cremes ontwikkeld. Elke van deze cremes heeft zijn eigen specifieke kenmerken waardoor voor elke huid wel een juiste anti aging creme beschikbaar is. In onze webshop hebben we elke creme voorzien van duidelijke product informatie, waarmee wij u in staat stellen het juiste product bij uw specifieke huid te kiezen. In het kort hebben we onderstaand per anti aging creme de specifieke kenmerken beschreven.

Juvi Lite

binnen de anti aging lijn van hannah is Juvi Lite het product dat zich specifiek richt op de versteviging van de huid. Een aantal specifieke kenmerken van deze creme zijn de intensief liftende werking, de krachtige huidregeneratie en de bindweefsel verstekende werking.


Personal Choice

deze creme is gericht op een belangrijke oorzaak van huidverzoudering namelijk het ontspannen van de huid. Bij een jonge huid ontspant de huid zich weer snel na het samentrekken in tegenstelling tot een oudere huid. De specfieke kenmerken van deze creme zijn o.a. de rimpelontspannende werking, de volumeverbeterende werking en de verzachtende en egaliserende werking. 

First Aid

deze creme uit de anti aging lijn is zeer specifiek gericht op het herstel van de natuurlijke balans en comfort van de huid. Deze creme kan daarom goed worden ingezet bij een huid die door huidirritatie, zonnebrand, medicatie of bijvoorbeeld chemokuren uit balans is geraakt. De specifieke kenmerken van deze creme zijn de onmiddelijk kalmerende werking, werkt direct jeukstillend en vrezachtend en het beschermende en herstellende vermogen.

Oxys Genes

als je huid vaal, vermoeid, dof of vermoeid is, dan is deze creme een waar genot. Door het speciale transportsysteem dat verwerkt is in deze creme bereiken de zuurstofmoleculen in deze creme daadwerkelijk tot in de huidcellen. Dit zorgt er voor dat de huid nieuwe energie krijgt om zich optimaal te kunnen vernieuwen. Een aantal specifieke kenmerken van deze creme zijn de intensieve zuurstofboost, het revitaliserende karakter, de activerende en stimulerende werking, verbetering van de huidstructuur en de bevordering van de doorbloeding.

Lees meer
Filter uw producten


Pagina 1 van 1